UMAX Digital media adapter

6. 4. 2006 13:28    Rubrika: Tiskové zprávy

Užívejte si centrum domácí zábavy kdykoliv a kdekoliv chcete prostřednictvím UMAX Digital media adapteru

UMAX Digital media adapter

Pokud si zařizujete bydlení, plánujete přestavbu, stěhování… a chcete si domů pořídit tzv. centrum domácí zábavy, které by nemělo chybět v žádném moderním bytě či domě, máme pro Vás chytrého pomocníka – UMAX Digital media adapter.

Tento multimediální transportér dat využijí všichni Ti, kteří bydlí v prostorách větších než 1+1 a chtějí si filmy, hudbu, fotky…. z centra domácí zábavy poslouchat, prohlížet… i v jiných místnostech, než je centrum uloženo a nemusejí se přizpůsobovat ostatním, třeba v tom, zda se večer budou dívat v obývacím pokoji na film či poslouchat oblíbené CD ….

UMAX Digital media adapter umožňuje pomocí bezdrátové technologie Wi-Fi přenos těchto multimediálních dat z pevného disku Vašeho centra domácí zábavy a jejich kvalitní reprodukci. Obsluha UMAX Digital media adapteru je jednoduchá a zvládnou ji všichni pomocí dodaného dálkového ovladače.

Díky UMAX Digital media adapteru můžete centrum domácí zábavy sdílet kdykoliv a kdekoliv budete v bytě či domě chtít. V obývacím pokoji se můžete dívat na Váš oblíbený film. V ložnici můžete vybranou hudbu ke spánku poslouchat pomocí připojených aktivních stereo reproduktorů analogovou či digitální cestou. Děti v dětském pokoji mohou sledovat fotky, videa z tábora, dovolené … pomocí připojeného monitoru, televizoru nebo projektoru.

K UMAX Digital media adapteru získáte i několik bonusů. Cena UMAX Digital media adapteru je 5 890 Kč s DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse