IBM Workplace Services Express 2.6

6. 4. 2006 13:30    Rubrika: Tiskové zprávy

IBM a jeho divize Lotus Software oznámila nové produkty a nástroje pro trh středně velkých firem, které mají lépe sloužit potřebám zákazníků a vytvořit obchodním partnerům Lotusu příležitosti poskytovat služby s přidanou hodnotou. Patří mezi ně nová verze produktu IBM Workplace Services Express a hostovatelná verze IBM Workplace for Business Controls and Reporting.

Lotus má 5 000 obchodních partnerů a dosáhl dvouciferného meziročního růstu. Zaměřuje se na řešení, která odpovídají potřebám malých a středních firem po celém světě. Ty čelí stejným výzvám jako velké podniky, ale disponují menšími finančními prostředky. Lotus poskytuje cenově dostupná řešení, jež jim umožňují zavádět systémy pro podporu vyšší výkonnosti, vyšší efektivity a úspory nákladů na provoz firmy. Se svými více než 800 hotovými aplikacemi v katalogu řešení IBM, mají malé a střední firmy přístup k aplikacím, které jsou relevantní pro jejich oblast podnikání a které jsou přizpůsobeny jejich velikosti.

IBM Workplace Services Express 2.6

IBM oznamuje novou verzi 2.6 produktu Workplace Services Express, který se dostane na trh v dubnu. Tato verze přinese výrazná vylepšení spolehlivosti a škálovatelnosti a až 200 % nárůst výkonu. Navíc obchodním partnerům, jejichž řešení rozšiřují služby portálů, týmovou spolupráci a správu dokumentů, nyní nástroj IBM Workplace Designer 2.6 zjednoduší vývoj a implementaci aplikací pro zákazníky.

Dalšími novinkami v této verzi jsou licence na IBM DB2 Universal Database Express Edition, jež poskytuje robustní databázovou funkčnost, podpora portletů pro Microsoft Exchange 2003 a podpora aplikace IBM Workplace Web Content Management.

Workplace Services Express se na trhu rychle prosazuje, jen za posledních devět měsíců si jeho zkušební verzi stáhlo více než 5 000 zájemců. Tento produkt nyní podporuje zhruba 750 obchodních partnerů a pro Workplace Services Express už bylo vyvinuto více než 60 nových podnikových aplikací. Zákazníci tak mají možnost získat oborově specifická a na funkce bohatá řešení a služby.

Produkt Workplace Services Express používají společnosti nejrůznějších velikostí v mnoha odvětvích, které oceňují jeho funkce týmové spolupráce a portálu ve všech oblastech. Další informace naleznete na webových stránkách www.lotus.com.

Tiskové zprávy

Diskuse