Apple iPod umožňuje nastavit hranici hlasitosti

7. 4. 2006 11:12    Rubrika: Tiskové zprávy

Apple oznámil aktualizaci softwaru pro iPod nano a iPod páté generace, která umožňuje zákazníkům snadno nastavit osobní limit maximální hlasitosti. Aktualizace softwaru také umožňuje rodičům omezit maximální hlasitost na iPodu jejich dítěti a zamknout ji číselným kódem.

Apple iPod umožňuje nastavit hranici hlasitosti

„Apple coby přední dodavatel digitálních hudebních přehrávačů neustále přináší zákazníkům řady iPod nápaditá a snadno použitelná řešení,“ řekl Greg Joswiak, viceprezident společnosti Apple pro celosvětový marketing produktů iPod. „S ohledem na zvýšený zájem o tuto oblast chceme zákazníkům nabídnout jednoduchou možnost nastavit osobní limit hlasitosti.“

Nová verze softwaru 1.1.1 je nyní zdarma ke stažení pro iPod nano a iPod páté generace na webové stránce www.apple.com/ipod/download. Nová funkce omezení hlasitosti funguje s jakýmikoli sluchátky nebo příslušenstvím připojeným do sluchátkového výstupu přehrávače iPod i s doplňkem iPod Radio Remote. Další informace o bezpečném poslechu přehrávače iPod najdete na webové stránce www.apple.com/sound.

Tiskové zprávy

Diskuse