BGS LEVI Group - multimediální počítače LYNX

7. 4. 2006 14:39    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost BGS LEVI Group uvedla na trh nové multimediální počítače LYNX

Společnost LEVI International a.s., výrobce počítačů LYNX a přední distributor PC komponent, mobilních telefonů a příslušenství mobilních telefonů, uvedla na trh nové multimediální počítače LYNX MediaCE, které představují spojení výkonného počítače s centrem domácí zábavy v jednom elegantním přístroji.

Počítače LYNX Media CE jsou dostupné ve třech konfiguracích. Jednotlivé komponenty jsou vybrány tak, aby uspokojily i ty nejnáročnější požadavky na výpočetní, herní i multimediální výkon při zachování minimální hlučnosti. Všechny modely jsou vybaveny operačním systémem Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005, který umožňuje sledovat nebo nahrávat televizní programy, přehrávat CD či DVD, prohlížet a upravovat digitální fotografie, brouzdat po internetu, hrát počítačové hry, ale i pracovat. LYNX MediaCE je možné obsluhovat na dálku prostřednictvím dálkového ovládání případně bezdrátové klávesnice.

LYNX eXpress MS MediaCE 3200
LYNX eXpress MS MediaCE 3200 je vybaven rychlým 64-bitovým procesorem AMD Athlon 64 a 1024 MB systémovou paměti, což představuje dvojnásobek dnes běžné kapacity. Pro ukládání dat je 250 GB prostoru na disku s rozhraním Serial ATA. Důležitým parametrem je také rychlost pevného disku, která je nepostradatelná zvláště pro přehrávání videa. S pomalým diskem může být výsledkem trhaný obraz, který k příjemné podívané rozhodně nepřispívá. Pevný disk je proto vybaven nadstandardním množstvím vyrovnávací cache paměti – 16MB. Kromě rychlého procesoru a pevného disku a velké paměti je k dispozici i výkonná grafická karta GeForce 6600. K jejím přednostem patří nejen výkon ve hrách, ale především pasivní chladič, který zaručuje tichý chod zařízení.

LYNX eXpress MS MediaCE MT34
LYNX eXpress MS MediaCE MT34 obsahuje rychlý 64-bitový mobilní procesor AMD Turion. Ten zaručuje nízkou spotřebu a minimalizuje zahřívání procesoru. Díky tomu může být v počítači použit pasivní chladič, který významně snižuje hlučnost sestavy. Sebelepší procesor se neobejde bez velké a rychlé operační paměti. Proto je LYNX MediaCE MT34 vybaven 512MB DDR400 RAM. Pro hraní her či přehrávání videa je k dispozici grafická karta HIS Excalibur X300SE LowProfile s pasivním chladičem.

LYNX PowerMediaCE MS D 920
LYNX PowerMediaCE MS D 920 je výkonný multimediální počítač určený náročným uživatelům. Je vybaven grafickou kartou ASUS EN6600 SILENCER s čipem GeForce 6600 (PCIe sběrnice) a 256 MB DDR paměti. Mezi další přednosti PowerMediaCE patří dvoujádrový procesor Intel Pentium D (800MHz FSB, 2M cache), který zaručuje vysoký výkon všech aplikací a her. Procesor je podpořen paměťmi typu DDRII a 160 GB Serial ATA II diskem. V základním provedení je k dispozici 512MB paměti (dva 256MB moduly), kterou je možné rozšířit až na 4GB. Počítač je postaven na základní desce Asus P5LD2-VM s čipsetem Intel 945G. Ta nabízí 1 GB síťovou a osmikanálovou zvukovou kartou s podporou Intel High Definition Audio. Interní optická mechanika umožňuje číst a vypalovat DVD i CD. Nechybí čtečka paměťových karet podporující běžně dostupné formáty. Počítač je vybaven analogovým TV tunerem AVer M113:PCI TV/FM s hardwarovou podporou MPEG2 a teletextem.

Tiskové zprávy

Diskuse