Wacom Intuos3 -Intuos3 CarePack.

13. 4. 2006 11:02    Rubrika: Tiskové zprávy

Amos Software přináší novou profesionální záruku na tablety Wacom Intuos3 – Intuos3 CarePack.

Wacom Intuos3 -Intuos3 CarePack.

Amos Software si Vám dovoluje oznámit, že 10.dubna byla představena nová profesionání záruka na grafické tablety Wacom Intuos3, Intuos3 CarePack.

Společnost Amos Software, přední středoevropský dodavatel grafického software a autorizovaný distributor produktů Adobe, oznamuje že dne 10.dubna byla představena nová profesionální záruka na grafické tablety Wacom Intuos3 – Intuos3 CarePack.

Společnost Wacom je především synonymem kvality a technologického pokroku. Nyní přichází s dalším zdokonalením, již tak výborné podpory , v podobě nového konceptu záruky pro profesionální řadu tabletů Intuos3 – Intuos3 CarePack.

Intuos3 CarePack prodlužuje standardní záruku o dva roky, takže zákazník se po jeho pořízení může opřít o čtyřletou poprodejní podporu. Ale to není zdaleka vše. V balení Intuos3 CarePack najde dvacet náhradních hrotů k peru Intuos3 Grip Pen, z toho pět standardních hrotů, pět hrotů Stroke Pen a 10 hrotů Felt Pen. Nechybí ani kroužek pro snadnou a rychlou výměnu hrotů během práce.

Zákazník se může spolehnout na telefonickou podporu, která je bohužel zatím dostupná pouze v angličtině, němčině, francouzštině,

Primárně je Wacom PL-720 určen především pro prezentační účely, tzn. učebny, vysokoškolské posluchárny a konferenční sály. Základní podmínkou pro vstup na tento segment trhu je možnost připojení LCD tabletu k projektoru, což je umožněno VGA (RGB) výstupem. Lektor může být díky PL-720 otočen během celé prezentace čelem k posluchačům, nestínit vlastní prezentaci a pohodlně vpisovat poznámky, zdůrazňovat důležité body prezentace interaktivně přímo na displeji. Jak bylo zmíněno výše, PL-720 umí rozpoznat úrovně přítlaku (512 úrovní), takže vepisování poznámek je stejně jednoduché a přirozené jako při psaní na klasický papír.

Díky velikosti displeje, 17“, dokáže Wacom PL-720 splnit i nejnáročnější požadavky uživatelů. Právě velikost displeje s rozlišením SXGA (1280 x 1024 pixelů) nabízí dostatečný prostor pro práci i v těch nejkomplexnějších aplikacích a to bez nutnosti omezování vlastní pracovní plochy. Díky nastavitelnému stojanu (náklon 18 až 73 stupňů) je možné na tabletu pracovat téměř v kolmé i vodorovné poloze, přesně podle přání uživatele. Součástí balení tabletu je PL pero, které je vybaveno aktivním hrotem, gumou a bočním konfigurovatelným dvojtlačítkem. K PL-720 je možné připojit i oblíbenou klávesnici, díky USB portům, kterými ji tablet vybaven.

Wacom PL-720 najde své uplatnění i jinde, např. při kontrole a správě systémů, audio a video editaci, tedy v aplikacích, ve kterých je nutná přímá kontrola práce. Jinými slovy musí fungovat dokonalá koordinace rukou a očí, což PL-720 svými specifikacemi beze zbytku splňuje.

Tiskové zprávy

Diskuse