Gopas - e-learning pro Microsoft Office 2003

13. 4. 2006 11:01    Rubrika: Tiskové zprávy

Počítačová škola Gopas uvedla na trh novou sadu e-learningových kurzů v poslední verzi kancelářského softwarového balíku společnosti Microsoft - Microsoft Office 2003. Tato knihovna obsahuje celkem 280 výukových lekcí k programům Microsoft Word 2003, Microsoft Excel 2003, Microsoft Powerpoint 2003, Microsoft Outlook 2003 a Microsoft Access 2003.

Gopas nabízí samostudijní kurzy z oblasti MS Office, které jsou ideální pro výuku všech aplikací toho kancelářského balíku, a to v úrovních od začátečníků až po pokročilé. Každý jednotlivý kurz obsahuje 11-16 lekcí, což v celku znamená 280 lekcí, přičemž každá z nich vyžaduje cca 20 až 30 minut studia. Získané znalosti prověří na závěr každé části propracovaný systém testování, který umožní zjistit mezery a doplnit si znalosti, které jsou v dané oblasti důležité.

Vývojem vlastních e-learningových kurzů se v Počítačové škole Gopas zabývá od roku 2000 celé oddělení zkušených vývojářů, které v současnosti tvoří absolutní špičku v tomto oboru v České republice. Produkty Gopasu v této oblasti lze rozdělit do tří základních kategorií- pro jednotlivce, pro firemní klientelu a produkty vyvíjené na zakázku. Pro jednotlivce jsou kurzy k dispozici na nosičích CD a DVD, pro firmy je pak k dispozici multilicenční e-learningový program, který zahrnuje pravidelné aktualizace databáze o nové kurzy, integraci do firemního intranetu či do řídících systémů vzdělávání (LMS – Learning Management System), technickou podporu a další služby. Speciální technologie, které využívají e-learningové kurzy z dílny společnosti Gopas nejsou náročné na přenos dat, což umožňuje jejich bezproblémovou integraci do podnikové sítě. Na intranetu pak lze navíc využít výhod prostředí pro řízení studia Microsoft LRN Viewer, jenž je bezplatnou součástí dodávky kurzů Gopas. E-learningové kurzy Počítačové školy Gopas absolvují například takové společnosti jako Škoda-auto, Vodafone, GE money bank, Multiservis, Česká rafinérská a další.

Vedle nové sady e-learningových kurzů pro Microsoft Office 2003 zůstávají v nabídce Počítačové školy také sady pro předešlé verze kancelářského software Microsoft Office XP a 2000. Velmi žádanou je také speciální sada určená pro uchazeče o evropský „řidičák na počítač“ – certifikát ECDL (European Computer Driving Licence), jímž slouží jako ideální nástroj pro samostudium k úspěšnému složení certifikačních zkoušek.

Ukázkové e-learningové kurzy Počítačové školy Gopas naleznete na webových stránkách http://elearning.gopas.cz.

O společnosti GOPAS, a.s.
Počítačová škola GOPAS, a.s., zahájila činnost v roce 1992. Soustředila se výhradně na vzdělávání v oboru výpočetní techniky a manažerských dovedností. Důsledným dodržováním této dlouhodobé strategie se firma vypracovala mezi nejuznávanější firmy v oboru. Díky své specializaci si vytvořila podmínky pro skutečně partnerské vztahy nejen se zákazníky z řad uživatelů, ale umožnilo jí to rovněž spolupráci s předními dodavateli výpočetní techniky a systémovými integrátory. Za rok 2005 prošlo kurzy výpočetní techniky v prostorách Počítačové školy GOPAS více než 17 000 absolventů.

Počítačová škola GOPAS je držitelem nejvyšších dosažitelných autorizací v oblasti vzdělávání firem Microsoft (Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions), SCO (SCO AEC), Oracle (OAEC), Autorizované školicí středisko Software602, IBM (IBM Business partner) pro kurzy Lotus Notes, Macromedia Authorised Training Partner a Corel Training partner. Počítačová škola GOPAS je také autorizovaným testovacím střediskem firem Thomson Prometric (Prometric APTC) a VUE (Virtual University Enterprises), akreditovaným testovacím střediskem pro ECDL (European Computer Driving Licence), dále je členem ITTA (Information Technology Training Association), SPIS (Sdružení pro Informační Společnost) a AIVD (Asociace institucí vzdělávání dospělých.

Firma GOPAS provozuje celkem tři počítačové školy a to v Praze, Brně a Bratislavě o celkové kapacitě 32 počítačových učeben. V současné době tvoří tuto firmu 60 zaměstnanců a zhruba 70 stálých externích konzultantů a lektorů. O kvalitách poskytovaných služeb svědčí také získaný certifikát ISO 9001 a akreditace MŠMT pro rekvalifikace.

Tiskové zprávy

Diskuse