Distribuce monitorů NEC

13. 4. 2006 18:11    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Tech Data oznámila zahájení distribuce monitorů značky NEC. Distribuční smlouva, která byla podepsána již 1. března 2006 zahrnuje jak klasické CRT, tak i LCD monitory.

Distribuce monitorů NEC

Díky novému distribučnímu kontraktu může nyní Tech Data Distribution nabídnout svým zákazníkům ještě větší výběr špičkových monitorů a tím uspokojit poptávku koncového trhu. Monitory NEC patří v kategorii CRT i LCD ke světové špičce po stránce kvality i technologické vyspělosti, a proto tato značka nesměla chybět v portfoliu společnosti Tech Data. Kromě značky NEC nyní Tech Data nabízí monitory s logy Acer, Benq, Eizo, Fujitsu-Siemens, HP, IBM Lenovo, Samsung, Sony a ViewSonic. S nabídkou 10 značek tak Tech Data patří k nejvýznamnějším distributorům v tomto segmentu na našem trhu.

„Jsme rádi, že díky novému kontraktu můžeme nabídnout svým zákazníkům další významnou značku v oblasti monitorů. Našim dlouhodobým cílem je neustálé zlepšování služeb a rozšiřování sortimentu tak, aby odběratelé u nás nakoupili vše, co potřebují pro své zákazníky,“ řekl Ondřej Pavlík, ředitel Tech Data Distribution. „Monitory považujeme v naší nabídce za jeden z klíčových artiklů a zákazníkům poskytujeme okamžitou dostupnost a kvalitní produktovou podporu. Více se chceme zaměřit i na marketingovou podporu této oblasti,“ dodal Ondřej Pavlík.

O společnosti NEC Display Solutions Europe GmbH

NEC Corporation v Tokiu je 100% vlastníkem společnosti NEC Display Solutions Europe GmbH se sídlem v Mnichově (Německo). Firma, založená 1. dubna 2005, vznikla transformací společností NEC Corp. a Mitsubishi Electric - NEC-Mitsubishi Electronics Display-Europe GmbH, působících na trhu monitorů. NEC Display Solutions Europe GmbH má v Evropě pobočku v Německu, která se zaměřuje na oblast střední, východní a jihovýchodní Evropy, dále má pobočky ve Francii a Velké Británii, obchodní zastoupení ve Španělsku, Nizozemsku, Polsku, Rusku, Švédsku a Itálii. NEC Corporation je díky obchodním výhodám, které s sebou přináší přístup k vědě a technologii a díky vlastnímu vývojovému a výzkumnému oddělení, jedním z předních světových výrobců monitorů určených pro kancelářské a domácí použití, korporátní řešení, medicínu (diagnostiku a prohlížení), profesionální grafická studia a velkoformátová LCD řešení (tzv. Public Displays). Generálním ředitelem NEC Display Solutions je Hiroshi Matsuda. Po celém světě společnost zaměstnává více než 1500 zaměstnanců. Ředitelem pro evropskou centrálu je Noboru Akagi.

Tiskové zprávy

Diskuse