ASUS N4L-VM DH na platformě Intel Viiv

19. 4. 2006 09:50    Rubrika: Tiskové zprávy

Nová základní deska ASUS N4L-VM DH na platformě Intel Viiv. Malá základní deska napěchovaná funkcemi uskutečňuje sny o životním stylu digitální domácnosti

ASUS N4L-VM DH na platformě Intel Viiv

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední světový výrobce základních desek, dnes představil základní desku N4L-VM DH formátu mikro ATX s certifikací pro Dolby a Viiv. Zároveň je první základní deskou společnosti ASUS kompatibilní s Windows MCE, která podporuje procesor Intel Core Duo Mobile a jejíž tiché chlazení zajišťuje provoz bez omezení výkonu a přispívá tak celkovému komfortu digitální domácnosti.

Díky nižší spotřebě procesoru a také exkluzivní technologii Q-Fan a tichému chlazení procesoru od společnosti ASUS je systém se základní deskou N4L-VM DH tišší než kdykoli předtím. Kromě Viiv splňuje N4L-VM DH také ekologické normy RoHS a představuje v každém směru skutečný průlom v oblasti životního stylu digitální domácnosti.

Vyzkoušejte skvělý zvuk a obraz
Základní deska N4L-VM DH, na platformě Intel Viiv a podporující Windows MCE, je přes svoji malou velikost bohatě vybavena multimediálními funkcemi. Vestavěný konektor pro TV výstup umožňuje sledovat digitální záznam například na velké obrazovce LCD TV. Zážitek umocňuje vysoce kvalitní zvuk zprostředkovaný obvodem ALC 882M 8-CH s výstupem na S/PDIF spolu s podporou Dolby Master Studio. Zakoupením karty ASUS R-DVI-ADD2 získáte navíc DVI výstup pro nejkvalitnější přenos obrazu. Základní deska N4L-VM DH je dále vybavena gigabitovým síťovým kontrolerem Intel 82573L pro okamžité a rychlé připojení k Internetu, což umožňuje přístup k bohatým multimediálním zdrojům na celém světě.

Rozšířený standard SATA usnadňuje správu digitálních médií
Základní deska N4L-VM DH je vytvořena s ohledem na maximální digitální zábavu. Představuje průkopnické způsoby, jak pomoci ukládat a spravovat digitální obsah pomocí dvou vestavěných SATA portů a také dvou externích SATAII portů. Standard SATAII umožňuje snadné zálohování zábavního obsahu s rychlostí přenosu až 3 Gb/s a přináší větší rozšiřitelnost a zdvojnásobení šířky pásma sběrnice pro vysokorychlostní čtení a ukládání dat. Externě umístěné SATAII porty umožňují rychlé připojení diskových jednotek za chodu (tzv. hot-plug) pro snadné zálohování fotografií, videa a dalšího digitálního obsahu a poskytují tak opravdu dokonalé pohodlí.

Přehled základních parametrů

Procesor Socket 479 pro procesor Intel® Core™ Duo

Čipset Intel 945GM + ICH7-M DH

Podporuje technologii Intel Viiv
Paměť Dual-Channel DDRII 667/ 533
LAN Intel Gigabit LAN (Vidalia)

Rozšiřující sloty 1 x PCI-E x 16, 1 x PCI-E x 1 a 2 x PCI
Grafická karta Integrovaná grafika Intel GMA 950
Ukládání dat Dual RAID

- 2 x SATA s RAID0, 1
- 2 x SATAII s RAID 0, 1,

zahrnující 1 x externí SATA (ASUS SATA-on-the-Go)
Zvuk 8kanálový, High Definition Audio

Rozhraní S/PDIF In & Out

Dolby Master Studio -Dolby Prologic IIx

-Dolby Headphone
-Dolby Virtual speaker

-Dolby Digital Live
IEEE 2 x IEEE 1394a
Příslušenství Tichý chladič CPU, WinDVD Suite

Tiskové zprávy

Diskuse