Logitech reproduktorový systém pro MP3

21. 4. 2006 12:07    Rubrika: Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění<hr>

Logitech reproduktorový systém pro MP3

Stereo na cesty: Logitech představuje stylový a všestranný reproduktorový systém pro MP3 přehrávače nebo iPod

Přenosné reproduktory Logitech mm32 mají atraktivní design
a nabízejí skvělou kvalitu zvuku při kompaktních rozměrech

Společnost Logitech (SWX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), přední výrobce produktů rozšiřujících možnosti digitální hudby, dnes představila přenosné reproduktory Logitech® mm32, štíhlý a cenově dostupný reproduktorový systém, který poskytuje dynamickou kvalitu zvuku a funguje ve spojení s jakýmkoli přehrávačem MP3, včetně iPodu®, který má standardní konektor pro připojení sluchátek.

Reproduktory mm32 představují střední úroveň v rostoucí nabídce rodiny přenosných reproduktorů společnosti Logitech pro MP3 přehrávače a nabízejí atraktivní design válcového tvaru. Reproduktory mm32 se navíc vyznačují nastavitelnou kolébkou, která odpovídá velikosti většiny přehrávačů a umožňuje uživatelům současně poslouchat hudbu a přitom dobíjet své přehrávače. Tento systém sestává z jediného kusu, dodává se v bílém nebo černém provedení a je extrémně kompaktní (6 cm vysoký, 6 cm hluboký a 28,5 cm široký). Díky příhodnému nylonovému pouzdru je snadné vzít reproduktory s sebou na cesty, přičemž samotné drivery jsou před možným poškozením chráněny pomocí stylových kovových mřížek. A protože systém využívá čtyři neodymiové mikrodrivery – dva na každé straně – má zvuk reproduktorů vzhledem k jejich kompaktním rozměrům překvapivě vysokou kvalitu.

„Reproduktory mm32 jsou skvělé na služební cesty, pikniky v parku, rodinné dovolené – nebo třeba i při posezení na balkónu nebo lavičce,“ řekl Jef Holove, viceprezident marketingu produktů Entertainment and Communications Business Unit společnosti Logitech. „Systém nabízí dokonale vyvážené možnosti s ohledem na cenovou dostupnost a přenosnost a poskytuje skvělý poměr ceny a výkonu ve stylovém provedení, které je možné vzít s sebou prakticky všude. Reproduktory vylepšují zážitek z digitální hudby díky tomu, že lidem umožňují odložit sluchátka a podělit se o své oblíbené skladby nebo playlisty ve společnosti ostatních.“

Pokud jsou reproduktory Logitech mm32 odpojeny od sítě, vydrží hrát až 10 hodin na čtyři tužkové baterie (AA). Jsou vybaveny jedinečnou kolébkou pro nasunutí přehrávačů, která umožňuje přivést kabely pro nabíjení a pro audio vstup, jež se připojují k MP3 přehrávačům, aniž by byly vidět. Kolébka má navíc nastavitelnou zadní část, která umožňuje podepřít MP3 přehrávače různých tvarů a velikostí na správném místě.

Cena a dostupnost
Přenosné reproduktory Logitech mm32 budou v Evropě k dostání od května. Počínaje tímto měsícem budou k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 1990,- Kč včetně DPH. Do rodiny přenosných reproduktorů Logitech pro MP3 přehrávače dále patří vysoce výkonné a nejprodávanější přenosné reproduktory Logitech®mm50 pro iPod, ultra kompaktní přenosné reproduktory Logitech® mm28 a cenově nejdostupnější přenosné reproduktory Logitech® mm22.


Tiskové zprávy

Diskuse