Acer CU-6530 - ultratenký 6 Mpix fotoaparát

Acer představuje CU-6530: nový ultratenký šestimegapixelový fotoaparát

Acer CU-6530 - ultratenký 6 Mpix  fotoaparát

Spolehlivost a jednoduchost

Společnost Acer, jeden z předních světových průkopníků sbližování osobních počítačů a digitální zábavy, opět rozšířila nabídku přístrojů pro domácí zábavu a představila nový digitální fotoaparát (DSC), ultratenký šestimegapixelový Acer CU-6530.

Acer CU-6530 je neobyčejně tenký, avšak současně univerzální digitální fotoaparát, který se vejde do každé kapsy. Typ CU-6530, který nabízí rozlišení 6,36 megapixelů, širokoúhlý objektiv se zoomem, velký LTPS LCD displej s úhlopříčkou 2,5” a jednoduché rozhraní pro obsluhu, patří k nejlepším fotoaparátům na trhu. Snadné uchopení a nízká hmotnost zaručují uživatelům úplnou kontrolu při fotografování i v těch nejobtížnějších podmínkách. Praktické funkce a snadno volitelné režimy fotografování umožňují pořizovat kvalitní fotografie a videosekvence přesně tak, jak to uživatelé požadují: rychle, snadno a dokonale.

Fotoaparát, vybavený snímacím prvkem 1/2,5” CCD a 3x optickým/4x digitálním zoomem, je napájen nabíjecí Li baterií, s níž lze pořídit až 200 snímků s maximálním rozlišením 2816 x 2112.

Fotoaparát Acer CU-6530 s ultratenkým tělem tloušťky 18 mm váží pouhých 125 g (bez baterie) a vejde se snadno do kapsy, a tedy ho můžete neobyčejně snadno přenášet. Fotoaparát s hladkým, avšak odolným kovovým tělem lze používat kdekoli a kdykoli.
Rychlé přetáčení snímků a jasný 2,5" LTPS (Low Temperature Poly Silicon) LCD displej oceníte při okamžitém zobrazení, vyhledávání i správě snímků a videosekvencí. S fotoaparátem Acer CU-6530 mohou uživatelé nejen okamžitě zkontrolovat, zda se jim snímky povedly, ale mohou je také ihned předvést přátelům a rodině.

Pokud do přístroje vložíte paměťové médium s kapacitou až 1 GB (paměťová karta s kapacitou 64 MB je součástí prodejního balení), lze s fotoaparátem Acer CU-6530 natáčet i videosekvence v rozlišení 640 x 480 pixelů při rychlosti 30 snímků/s a zvuk, a tedy si můžete zaznamenávat nápady a myšlenky i na cestách.

Ukládání fotografií z fotoaparátu Acer CU-6530 do počítače nebylo nikdy snadnější. Stačí pouze vložit fotoaparát do kolébky, která je součástí prodejního balení, a stisknout tlačítko. Šikovný tvar usnadňuje pevné uchopení přístroje jednou rukou.
Funkce přímého tisku je určena pro tisk snímků na tiskárně, která podporuje technologii PictBridge, a to bez osobního počítače. Lze tedy vytisknout snímek a okamžitě ho ukázat. Součástí prodejního balení fotoaparátu Acer CU-6530 je užitečné příslušenství, jako např. videokabel, USB kabel, napájecí zdroj a kolébka, které ještě zvyšují praktičnost a rozšiřují možnosti využití.

Acer CU-6530 je neobyčejně tenký a lehký digitální fotoaparát s komplexním souborem funkcí za velmi příznivou cenu 6 990 Kč bez DPH.

Na digitální fotoaparáty Acer je poskytována dvouletá záruka.