Acer AT4202-SD - plazmový televizor

3. 5. 2006 11:41    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer představuje první plazmový televizor s úhlopříčkou 42“

Acer AT4202-SD - plazmový televizor

Domácí kino

Společnost Acer, vedoucí dodavatel notebooků v oblasti EMEA, tzn. v Evropě, na Středním východě a v Africe (zdroj: údaje firmy Gartner za 4. čtvrtletí 2005), dnes představila nový plazmový televizor AT4202-SD, který nabízí příznivcům domácí zábavy špičkovou techniku s mnoha funkcemi.

Acer AT4202-SD představuje splnění snu těch zákazníků, kteří kladou důraz především na kvalitu a touží po neopakovatelných zážitcích při sledování televizního vysílání v pohodlí svého obývacího pokoje. Tento plazmový televizor s úhlopříčkou 42“ není vybaven ventilátorem, a tedy zaručuje skutečně nerušené sledování pořadů ve vysoké kvalitě.

Milovníci filmů vědí, že každý filmový záběr dosáhne zaručeně úchvatného vizuálního účinku pouze v případě, že i v nedostatečně osvětlených scénách je zajištěno optimální podání každého detailu v bohatých barvách, s nejtmavší černou a nejvyšším kontrastem. Nový televizor Acer AT4202-SD dodává novou dimenzi digitálnímu obrazu a představuje v každé domácnosti mistrovské dílo designu, na němž můžete sledovat film v kontrastním poměru 10 000:1 v 1073,7 miliónu barev.

Acer AT4202-SD se širokoúhlou obrazovkou s rozlišením 852 x 480p pixelů, s podporou 1080i, se vstupy 720p YUV a zobrazením ve formátu 16:9 představuje dokonalé spojení ultratenkého provedení a kvalitního obrazu s vysokým rozlišením.

Televizor AT4202-SD je vybaven nespočtem konektorů včetně analogového VGA i digitálního rozhraní DVI-D s HDCP , jakož i s konektorem S-Video a třemi konektory SCART. Uživatelé rovněž ocení zabudované reproduktory 4 x 4W i možnost připojení 8W reproduktorů, které zprostředkují jedinečné zvukové efekty.

LCD a plazmové televizory Acer v neustále rostoucí nabídce jsou vybaveny jedinečnou inovativní technologií Acer Empowering, která pomáhá uživatelům optimálně využívat potenciální výkon tohoto přístroje s progresivním a inovativním designem, a tedy nabízí vyšší užitnou hodnotu, dokonalejší ovládání a jedinečné zážitky. Uživatelé ocení na Acer eView Management možnost přepínat mezi mnoha přednastavenými a přizpůsobitelnými profily zobrazení, které zaručují bezkonkurenční zážitek, a na funkci Acer eChannel Management snadné a jednoduché rozhraní pro výběr oblíbených kanálů, které umožňuje zjistit, co chcete vidět jako první.

Na plazmový televizor Acer AT4202-SD je poskytována dvouletá záruka on-site.

Plazmový televizor Acer AT4202-SD bude uveden na trh v květnu 2006.

Tiskové zprávy

Diskuse