Eurotel - přímý přenos Mistrovství světa v ledním hokeji

3. 5. 2006 11:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Eurotel Praha, spol. s r. o., oficiální partner České hokejové reprezentace přináší již tradičně svým zákazníkům exkluzivní mobilní služby spojené s letošním Mistrovstvím světa. Horkou novinkou, kterou Eurotel nabízí jako jediný na Českém trhu, je služba Hokej TV, která zákazníkům umožní sledování přímého přenosu v jejich mobilním telefonu.

„Již řadu let jsme oficiálním partnerem České hokejové reprezentace. Díky tomu můžeme fanouškům umožnit sledování důležitých utkání, i když nejsou zrovna v hokejové hale, u velkoplošných obrazovek nebo televizí. S letošním Mistrovstvím světa v ledním hokeji přinášíme navíc jako jediný operátor v České republice unikátní službu Hokej TV, se kterou mohou hokejoví nadšenci sledovat na displeji svého mobilu dění na ledové ploše opravdu kdekoliv“, uvedl Stanislav Kůra, výkonný ředitel pro strategii a rozvoj produktů společnosti Eurotel Praha, spol. s r.o. Samozřejmě také již tradičně přinášíme video, SMS a MMS zpravodajství, širokou nabídku obrázků, fotografií hráčů, vyzváněcích a uvítacích melodií, log a dalších zajímavostí přímo z dějiště letošního šampionátu“, dodal Stanislav Kůra.

Hokej TV
Se službou Hokej TV mohou zákazníci 24 hodin denně sledovat on-line nebo si stáhnout do svého mobilního telefonu:
Přímé přenosy zápasů českého týmu na MS z vysílání České televize
Záznamy a souhrny utkání
Záznamy nejlepších momentů
Góly ze zápasů českého týmu
Góly ze závěrečných zápasů
Souhrny jednotlivých hracích dnů

Hokej TV si zákazníci objednají zasláním SMS ve tvaru HOKEJTV na číslo 999888. Cena za celé MS v hokeji je 75 Kč. Navíc 5.května mají všichni zájemci možnost vyzkoušet si Hokej TV zcela zdarma a shlédnout tak zahajovací zápasy včetně utkání Česko – Lotyšsko ve svém mobilu.
Kromě této horké novinky mohou všichni příznivci hokeje využít Video, SMS či MMS zpravodajství z Lotyšské Rigy. Eurotel pro ně připravil širokou nabídku balíčků, kde zákazníci neplatí za přenesená data, SMS či MMS, ale pouze za aktivační poplatek.

Video zpravodajství
Za aktivační poplatek 75,- Kč přinese fanouškům přímo do mobilu například všechny góly ze zápasů českého týmu do 10 minut od jejich střelení (aktivace zasláním SMS ve tvaru GOL na číslo 999888) nebo nejlepší momenty z ledové plochy (aktivace zasláním SMS ve tvaru MOMENTY na číslo 999888). Video zpravodajství mohou zákazníci sledovat na všech mobilních telefonech, které podporují video, JAVA nebo UMTS.

SMS zpravodajství
Aktivací služby On-line SMS zpravodajství (zasláním SMS ve tvaru A CESI SMS na číslo 999888) jsou zákazníci stále v obraze ohledně Českého týmu. Za pouhých 50,- Kč dostávají na svůj mobilní telefon SMS zprávy, které obsahují změny skóre, střelce branky a finální výsledek. Dále Eurotel nabízí například Všeobecný výsledkový servis, který informuje o výsledcích všech týmů (aktivace zasláním SMS ve tvaru A MS SMS na číslo 999888).

SMS/MMS zpravodajství
Kombinované SMS a MMS zpravodajství informuje zákazníky o průběhu utkání Českého týmu formou SMS. Po skončení zápasu, zákazníci obdrží MMS s detaily a zajímavostmi. Cena aktivace je 90,- Kč (aktivace se uskuteční zasláním SMS ve tvaru A CESI na číslo 999888). Za stejnou cenu také nabízí Všeobecný výsledkový servis a zajímavosti (aktivace se uskuteční zasláním SMS ve tvaru A MS na číslo 999888).

Pro všechny fanoušky jsou připraveny také speciální edice s hokejovou tématikou. Nabídka zahrnuje loga, vyzváněcí a uvítací melodie, fotografie hráčů nebo kreslené obrázky.

Více informací a kompletní nabídku služeb naleznou fanoušci od 2. května na internetové adrese www.hokejtv.cz a www.eurotel-live.cz. Všechny služby je možné si objednat od 2. května 2006.