Red Hot Chili Peppers v mobilu

12. 5. 2006 13:06    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Eurotel Praha, spol. s r.o. ve spolupráci s Warner Music Czech republic s. r. o. přináší jako partner nového alba „Stadium Arcadium“ (vychází 8. 5. 2006) legendární rockové skupiny Red Hot Chili Peppers svým zákazníkům exklusivní nabídku mobilních služeb této skupiny.

Nabídka společnosti Eurotel zahrnuje speciální multimediální obsah včetně možnosti stažení celých skladeb z nového alba. K dispozici jsou pro zákazníky připraveny také vyzváněcí
a uvítací melodie největších hitů Red Hot Chili Peppers za celou jejich historii, včetně nového singlu „Dani California“, navíc i videoklipy a speciální kolekce pozadí do mobilního telefonu.

„Našim zákazníkům přinášíme další možnost, jak si vychutnat nové skladby této rockové legendy,“ uvedl Stanislav Kůra, výkonný ředitel pro strategii a rozvoj produktů, společnosti Eurotel Praha a dodává: „hudba tvoří důležitou součást strategie společnosti Eurotel pro oblast informačního a zábavního obsahu. Návštěvníci našeho portálu Eurotel Live! si mohou stahovat do mobilu a přehrávat celé hudební skladby známých zpěváků a skupin za bezkonkurenční ceny.“

Šanci získat některé z CD, dále lísky na pražský koncert kapely 14.6.2006, a nebo některou z dalších originálních cen mají všichni zákazníci Eurotelu, kteří se zúčastní SMS soutěže „Poznej RedHoty“, která bude probíhat od 4.5.2006 do 31.5.2006.

Tiskové zprávy

Diskuse