Neoprenové pouzdro Crumpler pro Apple

12. 5. 2006 13:14    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Czech Data Systems, Apple IMC, která je autorizovaným zástupcem společnosti Apple Computer pro Českou republiku, připravila pro své zákazníky jarní překvapení v podobě originálního neoprenového pouzdra od firmy Crumpler.

Neoprenové pouzdro Crumpler pro Apple

Pokud si na internetovém obchodě Apple store (http://store.apple.cz) v květnu zakoupíte hudební přehrávač iPod, iPod nano, přenosný počítač iBook nebo PowerBook, získáte k němu zdarma atraktivní pouzdro od firmy Crumpler. Crumpler je svěží mladá značka od protinožců a její pouzdra The P.P. pro přehrávače iPod a The Gimp pro přenosné počítače jsou kvalitní a ochrání váš iPod nebo počítač před nárazy, odřením či vlhkostí. Vybrat si můžete z několika barevných provedení.

Ceny pouzder The P.P. na internetovém obchodě Apple začínají od 349 Kč (90/50/25mm) do 369 Kč (100/60/30mm). Ceny pouzder The Gimp se pohybují dle velikosti displeje od 699 Kč (12“) do 999 Kč (17“).

Společnost Apple ve druhé polovině sedmdesátých let minulého století odstartovala v podobě počítače Apple II revoluci osobních počítačů a tuto svoji inovátorskou pozici upevnila v první polovině osmdesátých let uvedením počítačů Macintosh. V současné době Apple posiluje své místo významného inovátora prostřednictvím mnoha cenami ověnčených stolních a přenosných počítačů, operačního systému Mac OS X, iLife a profesionálních kreativních aplikací. Apple rovněž rozdmýchal revoluci v oblasti digitální hudby prostřednictvím přenosných přehrávačů iPod a internetového obchodu iTunes.

Společnost CZECH DATA SYSTEMS značku Apple zastupuje v České republice od roku 1996. Je členem nadnárodního společenství MDS Group (www.mdsholdings.com) zastupujícího společnost Apple v řadě dalších zemí.

Tiskové zprávy

Diskuse