Mobilní internet od Eurotelu již pro 80 tisíc zákazníků

17. 5. 2006 18:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Počet zákazníků, kteří využívají vysokorychlostní mobilní přístup k internetu překročil hranici 80 tisíc. Mobilní rychlý internet prostřednictvím technologie CDMA2000 1xEV-DO může v současnosti využívat více než 80 % obyvatel České republiky. Eurotel navíc připravuje další posílení této sítě, a to až v 53 lokalitách nyní do konce června 2006. Pro nové zákazníky je také do konce června připraven balíček zvýhodněného CDMA modemu a špičkového notebooku od společností Dell či Hewlett-Packard.

Bezdrátové vysokorychlostní připojení k internetu pomocí technologie CDMA od Eurotelu je v současnosti nejpoužívanějším a nejdostupnějším typem mobilního vysokorychlostního připojení na českém trhu. Od uvedení na trh v srpnu 2004 je k dispozici více než 80 procentům populace a využívá jej více než 80 tisíc zákazníků.

„Jsme rádi, že vidíme stále rostoucí zájem o nabídku mobilního vysokorychlostního připojení k Internetu prostřednictvím technologie CDMA“, říká Andrei Marc Torriani, výkonný ředitel pro residenční zákazníky a dodává: „plánujeme další investice a rozšiřování kapacity pokrytí, abychom zajistili kvalitu připojení pro stávající zákazníky a vytvořili podmínky pro další růst v budoucnosti.“

Atraktivní balíček: vybraný tarif, modem a notebook za výhodnou cenu
Až do konce června navíc platí nabídka inspirovaná úspěšnou vánoční akcí, která se u zákazníků setkala s mimořádnou odezvou. Pro nové zákazníky je připraven atraktivní balíček za zvýhodněnou cenu, který obsahuje modem, notebook a jeden ze dvou internetových tarifů. Aktivací tarifu Internet Pro nebo Internet Kombi na 24 měsíců a s minimálním měsíčním účtem ve výši 600 Kč po dobu jednoho roku získají zákazníci modem AnyData za 1 995 Kč a notebook od společností Dell nebo Hewlett-Packard za bezkonkurenčně nejlepší cenu. Dva atraktivní modely budou v nabídce za skvělé ceny: HP Compaq nx6110 Basic za cenu 14 999 Kč (17 849 Kč vč. DPH), kde cena zahrnuje i instalaci a nastavení. DELL Inspiron 1300 za speciální cenu 14 900 Kč (17 731 Kč s DPH) se servisem na 2 roky.

Konfigurace: Procesor Intel Celeron M 370 – 1,50 GHz, 14,1" WXGA displej, 256 MB RAM, 40 GB HDD, DVD/CD-RW,Windows XP Home
Tato nabídka platí do 30. června 2006.

Posílení kapacity sítě v 53 lokalitách
Eurotel neustále pracuje na optimalizaci pokrytí a průběžně vylepšuje kvalitu signálu. Současné posílení kapacity sítě probíhá od konce dubna do konce července v celkem 53 lokalitách po celé republice.

Praha Praha 3, Praha 4, Praha 6, Praha 8
Středočeský kraj Beroun, Všeradice, Hostomice, Liteň, Příbram, Odolena Voda, Jirny
Jihočeský kraj České Budějovice, Strakonice, Blatná, Třeboň, Tábor, Sezimovo Ústí, Soběslav, Měšice
Liberecký kraj Liberec, Jablonec nad Nisou, Česká Lípa
Ústecký kraj Ústí nad Labem, Sokolov, Ledvice
Hradecký kraj Nový Bydžov, Opatovice nad Labem
Jihomoravský kraj Brno, Chrlice u Brna, Rousínov, Letohrad, Hustopeče, Strážnice
Moravskoslezský kraj Ostrava, Jablunkov, Dolní Datyně, Opava, Petřvald
Zlínský kraj Veselí nad Moravou
Olomoucký kraj Brodek u Prostějova

Tarify Internet Pro a Internet Kombi již od 699 Kč měsíčně
Používání mobilního internetu od Eurotelu je velmi jednoduché. Vše, co zákazníci potřebují, je počítač, externí kapesní modem či PCMCIA kartu a aktivaci jednoho ze dvou nabízených tarifů – Internet Pro a Internet Kombi s rychlostí stahování dat až 1 Mbit/s již od 699 Kč měsíčně.