ICC konference v České republice

23. 5. 2006 11:33    Rubrika: Tiskové zprávy

Na setkáních Intel Channel Conference budou prodejcům a distributorům představeny nejnovější technologické trendy a řešení společnosti Intel

Letošní jarní série konferencí Intel Channel Conference pro prodejce a distributory produktů společnosti Intel probíhá v 50 zemích oblasti EMEA od dubna do června. Vzhledem k tomu, že se předpokládá nový nárůst příležitostí na trhu technologií, přináší konference ICC školení, semináře a prezentace řady výrobců, které prodejcům pomohou s nabídkou nových podnikových a spotřebitelských řešení. Předpokládá se, že celkem 97 konferencí v oblasti EMEA navštíví přes 15 tisíc účastníků. Nejvyšší nárůst prodeje produktů společnosti Intel přitom v současnosti pochází především z rozvíjejících se trhů.

V České republice se konference ICC koná 24. května v Praze a 30. května v Brně za účasti nejvýznamnějších zákazníků a distributorů.

Oblasti, kde se očekává v roce 2006 nejsilnější růst poptávky, zahrnují oblast mobilních řešení ve střední a východní Evropě a domácích digitálních technologií na rozvinutých evropských trzích. Poptávce po standardizovaných, spolehlivých a robustních podnikových řešeních bude odpovídat nová generace energeticky úsporných a výkonných serverů a podnikových počítačů se zvýšenou úrovní zabezpečení, virtualizací a lepšími možnostmi správy.

„Po uvedení technologie Intel® Viiv™, mobilní technologie Intel® Centrino® Duo a procesoru Intel® Core™ Duo čekají v průběhu roku 2006 naše partnery další zajímavé novinky v oblasti produktů a platforem Intel,” uvedl Martin Korman, Channel Marketing Manager společnosti Intel. „Společně s nejnovějšími platformami pro servery, přenosné a podnikové počítače zajistí mikroarchitektura Intel® Core™ výrazný nárůst výkonu a efektivity využití energie. Letos rovněž společnost Intel uvede na všech platformách dvoujádrové procesory vyráběné 65nm výrobním procesem, které umožní vznik nových modelů použití v domácnostech i firmách a našim partnerům tak přinesou nové obchodní možnosti a umožní rozšířit nabídku.“

Členové programu Intel Channel se budou moci setkat se zástupci společnosti Intel a získat hlubší informace o důležitých změnách v ekonomickém prostředí, vznikajících potřebách, nových modelech použití a připravovaných technologiích. Účastníci budou mít k dispozici semináře pokrývající všechny klíčové oblasti produktů společnosti Intel, včetně mobility, ekosystému serverů a nových modelů použití PC technologií.

O konferencích Intel Channel Conference
Konference Intel Channel Conference (ICC) se konají dvakrát do roka pro zhruba 15 000 členů partnerských programů z oblasti EMEA. Jsou připraveny tak, aby členům těchto programů zpřístupnily nástroje a zdroje potřebné k prodeji špičkových řešení společnosti Intel na stále více konkurenčním trhu. Každá ICC konference má konkrétní téma a zahrnuje rozsáhlou nabídku školení, seminářů a prezentací třetích stran.

Podrobné informace o konferencích Intel Channel jsou k dispozici zde:
http://intel.seminars.net/iccemeas/
http://www.intel.com/events/iccemea

Podrobné informace o programu konferencí Intel Channel najdete na: http://www.intel.com/cd/channel/reseller/emea/eng/membership_prgrms/index.htm

Tiskové zprávy

Diskuse