Prestigio Mini PC

23. 5. 2006 11:34    Rubrika: Tiskové zprávy

Prestigio Mini PC – vysoký výkon v miniaturním balení

Společnost Prestigio uvedla na český a slovenský trh svou další novinku v podobě miniaturního počítače a nazvala ho Prestigio Mini PC. Jedná se o počítač založený na technologii MoDT (mobil on desktop) od společnosti Intel. PC se vyznačuje vysokým výkonem při velmi nízké hlučnosti a nabízí skutečně miniaturní rozměry.

Prestigio Mini PC se může pochlubit skutečně malými rozměry (165 x 165 x 51 mm) a velmi nízkou hmotností (pouze 1,49 kg), díky čemuž nezabere mnoho místa na pracovním stole a snadné je i jeho přemísťování z místa na místo, při zanechání periferií, monitoru a klávesnice na původním místě. Při nasazení tohoto Mini PC získáte na pracovním stole až 40 % volného místa oproti běžnému stolnímu počítači.

Přes své úsporné rozměry nabízí Prestigio Mini PC vysoký výkon a dobrou konektivitu. Je vybaven rychlým procesorem Pentium M 740 (1,73 GHz, 533MHz, 2MB), 512 MB operační paměti a rychlým pevným diskem s kapacitou 80 GB. Součástí standardní výbavy je také combo (DVD/CD-RW) nebo DVD-RW mechanika. S okolním světem dokáže komunikovat prostřednictvím síťové karty 10/100/1000 a nebo pomocí integrované Wi-Fi technologie. Toto PC nezůstává ochuzeno ani o důležité konektory a porty jako je USB 2.0, S-Video, DVI, Y/Pb/Pr (pro připojení HDTV setu) nebo IEEE 1394 (FireWire).

Nové Prestigio Mini PC dokáže uspokojit většinu kancelářských uživatelů, kterým navíc nabízí možnost přenášet PC z práce domů, kde mohou v pohodlí pokračovat v práci, zábavě, surfování po Internetu, vypalování CD/DVD, sledování filmů a podobně.

Tiskové zprávy

Diskuse