Sony Ericsson V630i - mobil pro Vodafone

24. 5. 2006 11:09    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Sony Ericsson představila nový mobilní telefon V630i určený pro sítě UMTS. Přístroj, který bude exkluzivně nabízen pouze zákazníkům Vodafone, nabízí unikátní kombinaci hudebního přehrávače a mobilního telefonu. Kromě toho umožňuje videohovory, rychlé stahování dat nebo prohlížení internetových stránek a nabízí také množství funkcí pro mobilní zábavu. Ve výbavě nechybí ani dvoumegapixelový fotoaparát nebo podpora paměťových karet Memory Stick Micro™ (M2™). K telefonu bude dodávána karta o kapacitě 256 MB.

Sony Ericsson V630i - mobil pro Vodafone

Sony Ericsson V630i nabízí podporu nové interaktivní služby Radio DJ, kterou Vodafone nabízí na světových trzích. Ta umožňuje streamování hudby a vytváření vlastních hudebních kanálů dle preferencí uživatele na základě jeho hodnocení poslouchaných skladeb. Čím častěji bude zákazník streamované rádio poslouchat a hodnotit jednotlivé písničky, tím přesněji bude hudební kanál přizpůsoben jeho vkusu. Skladby lze pomocí této služby také přímo zakoupit a stáhnout do mobilního telefonu. Kromě hudebních funkcí přístroj V630i podporuje i další obsahové služby portálu Vodafone live!, mezi které patří například televize Mobile TV nebo video zprávy.

„Sony Ericsson V630i je přístrojem, který nabízí hudbu v mobilním telefonu, podporu sítí třetí generace a služby portálu Vodafone live! ještě širšímu okruhu zákazníků,“ říká Jan W\xE4reby, viceprezident pro obchod a marketing společnosti Sony Ericsson. „Je plnohodnotným hudebním přehrávačem a umožňuje využít všech 3G služeb Vodafone, streamování videa, rychlého stahování souborů z internetu a mobilního hraní.“

Hudební přehrávač se ovládá samostatnými tlačítky a podporuje většinu běžných formátů hudebních souborů. Přenos hudby do telefonu je po připojení k počítači velmi jednoduchý, a to i přímo z CD. Veškeré soubory lze uložit na přiloženou 256MB paměťovou kartu Memory Stick Micro™ (M2™), která umožňuje uložení až 230 skladeb. Dodávaná stereo sluchátka zajišťují kvalitní zvuk přehrávané hudby.

Pro mobil V630i je připravena řada hudebního příslušenství. Mezi to patří například kapesní reproduktory MPS-60, přenosný audio systém MDS-60 nebo hudební sadu Music Power Pack MPP-60, který zajišťuje snadné přehrávání hudby uložené v telefonu na domácí hi-fi věži. Pro dokonalý hudební zážitek jsou v nabídce domácí reproduktory s označením MDS-70. Ty umožňují jejich majitelům poslouchat hudbu uloženou v mobilním telefonu v prvotřídní hi-fi kvalitě. Domácí audio systém MDS-70 se skládá z kolébky pro mobilní telefon připojené k výkonným reproduktorům. Jejich zvuková kvalita odpovídá domácím hi-fi systémům společnosti Sony. Je zajištěna digitální audio technologií S-Master, která umožňuje dosáhnout plné zvukové kvality i u malých přístrojů.

Kromě hudebních funkcí nabízí přístroj V630i dvoumegapixelový fotoaparát s digitálním zoomem, e-mailového klienta, plnohodnotný prohlížeč internetových stránek a velký 1,9 palcový displej s 262 tisíci barev. Software pro synchronizaci s počítačem umožňuje uživateli snadnou aktualizaci kalendáře, kontaktů, poznámek a úkolů.

Sony Ericsson V630i bude k dispozici pouze u Vodafone, a to v černém provedení s oranžovými prvky. Na trhy jednotlivých zemí bude uváděn postupně od června tohoto roku.

Sony Ericsson V630i – charakteristiky:

Obrázky a zprávy
1,9“ TFT displej 176 x 220 pixelů s 262 tisíci barev
Dvoumegapixelový fotoaparát
2 x digitální zoom
VGA kamera pro videohovory
Push e-mail
Nahrávání a přehrávání videa
SMS a MMS
QuickShare™
Instant Messaging

Zábava
Podpora Vodafone Radio DJ
Hudební přehrávač s podporou formátů MP3, AAC, AAC+ a e-AAC+
Ochrana autorských práv OMA fáze 1
Streamování hudby a videa
Java MIDP 2.0
3D hry
Sony Ericsson MusicDJ™
Sony Ericsson Video DJ™
Sony Ericsson Picture DJ™
Podpora mobilní televize Mobile TV
Stereo sluchátka
256MB paměťová karta Memory Stick Micro™ (M2™)

Připojení
UMTS (2100 MHz)
BluetoothTM
Software pro synchronizaci s PC
USB 2.0, funkce Mass Storage, plná rychlost
Nabíjení přes USB
Konektor Fast port
Konektor pro externí anténu
Flight mode
Plnohodnotný prohlížeč internetových stránek se čtečkou RSS kanálů

Tiskové zprávy

Diskuse