BenQ Mobile Q-fi EF51 - s paletou hudebních funkcí

7. 6. 2006 16:26    Rubrika: Tiskové zprávy

Takhle jste si hudbu na mobilu ještě nikdy nevychutnali: BenQ Mobile uvádí na trh model Q-fi EF51, první telefon řady Q-fi s širokou paletou hudebních funkcí

BenQ Mobile Q-fi EF51 - s paletou hudebních funkcí

BenQ Mobile, nová obchodní divize BenQ Corporation, zanedlouho uvede na trh model BenQ-Siemens Q-fi EF51 - přehrávač hudby s integrovaným mobilním telefonem. Jde o mobilní telefon z řady Q-fi, která klade velký důraz na přehrávání hudby. Hlavním rysem výrobků této řady je snadné ovládání a rychlý a bezprostřední přístup ke všem hudebním funkcím. Milovníci hudby mezi majiteli mobilů tu najdou řešení „vše v jednom“, které okamžitě uspokojí všechny jejich potřeby.

BenQ-Siemens Q-fi EF51 skýtá špičkový poslechový zážitek a nepřipouští žádné kompromisy v designu, konfiguraci jednotlivých prvků ani v navigaci. Model je šitý na míru náruživým posluchačům, kteří si chtějí užít hudbu na cestách, a vybaven je celou řadou hudebních doplňků, jež umocňují hudební zážitek.

BenQ-Siemens Q-fi EF51 je výkonný přehrávač hudby se všemi rafinovanými funkcemi, na jaké si jen vzpomenete. Snadno ovladatelná uživatelská tlačítka najdeme na lesklém povrchu, tlačítka pro přehrávání, pauzu a rychlé přetáčení dopředu či dozadu jsou skryta přímo pod barevným TFT displejem (262 144 barev, 128 x 128 pixelů).

BenQ-Siemens Q-fi EF51 nejen přijímá FM rádio, ale zvládá i přehrávání hudebních souborů ve formátech MP3, WMA, AAC a AAC+. Velice šikovným prvkem je funkce Speech-to-Music™ - stačí jednoduše mobilu říct jméno písničky a on ji začne hrát – už se nebudete muset zdržovat hledáním! BenQ-Siemens Q-fi EF51 se může pyšnit integrovaným trojrozměrným surroundovým zvukem, šestipásmovým ekvalizérem s nastavitelnými předvolbami a funkcí „Show Lyrics“, která na displeji zobrazí text zpívané písně. Telefon Q-fi EF51 rovněž umožňuje nahrávání hudby přímo z rádia, což jistě ocení každý, kdo si bude chtít stáhnout poslední hity.

Dokonce i pro velkou sbírku písniček bude na výměnných miniSD™ kartách místa dost, jejich kapacita totiž dosahuje až 2 GB. Skladby lze z PC snadno přehrát do mobilu pomocí datového USB kabelu, který je k dispozici již v základní výbavě. V té najdeme i stereo sluchátka zajišťující výtečnou kvalitu zvuku. Bezdrátový poslech zase umožňuje Headset Bluetooth® Stereo (EU/UK) HHB-180/181 s dálkovým ovládáním, jejž lze dokoupit jako původní doplněk. Vysoká kapacita baterie modelu Q-fi EF51 (920 mAh) je zárukou mnoha hodin příjemného poslechu. Dokoupit lze i praktickou nabíječku do auta ECC-150.

BenQ-Siemens Q-fi EF51 je vysoce kvalitní mobilní telefon vybavený integrovaným 1,3 megapixelovým digitálním fotoaparátem. Klávesnici mobilu skrývá pod chlopní na lícové straně modelu. Zákazník si může vybrat ze 40 různých druhů vyzvánění, podporovány jsou formáty MIDI, XMF a MP3.

Model BenQ-Siemens Q-fi EF51 bude k dispozici od července 2006 v černé a bílé variantě. O místních cenách rozhodnou jednotlivé národní pobočky.