Computex Anand Chandrasekher - Intel Core 2 Duo

7. 6. 2006 16:25    Rubrika: Tiskové zprávy

Během přednášky na veletrhu Computex Anand Chandrasekher, člen vedení společnosti Intel, představil produkty a technologie, které budou doprovázet připravovanou řadu opět výkonnějších a energeticky úspornějších procesorů Intel® Core™2 Duo. Uvedl přitom, že tyto inovace změní možnosti využití osobních počítačů a získají pozornost řady nových zákazníků po celém světě.

Anand Chandrasekher, senior vicepresident a generální ředitel Sales and Marketing Group společnosti Intel představil novou čipovou sadu Intel® 965 Express a další technologie pro firemní a domácí prostředí v rámci zahájení největšího asijského počítačového veletrhu. Zde představené nové produkty společně posunou možnosti PC a notebooků v celé řadě oblastí, od vyššího výkonu stolních počítačů s ostřejším videem ve vysokém rozlišení, až po extra tenké notebooky s minimálními energetickými nároky. Anand Chandrasekher rovněž stručně představil nové PC technologie pro oblast zábavy a telefonování přes Internet.

„O připravované procesory pro servery, stolní a přenosné počítače postavené na mikroarchitektuře Core je velký zájem a jsou do nich vkládány velké naděje,“ uvádí Anand Chandrasekher. „Poselství pro technologické odvětví je jasné: přinášíme na trh ohromné množství nových produktů a technologií, které mění pravidla hry a rozšiřují možnosti jejich využití.“

Toto ohlášení přichází krátce před plánovaným uvedením nových procesorů Intel pro servery, stolní a přenosné počítače s novou mikroarchitekturou Intel Core™, které se připravuje na červen, červenec a srpen.

Tiskové zprávy

Diskuse