BenQ-Siemens M81 - sportovní, městský, robustní

15. 6. 2006 17:04    Rubrika: Tiskové zprávy

Mobilní telefon do městské džungle – cool, stylový a robustní. Všichni lidé, kteří holdují aktivnímu životnímu stylu, najdou v novém modelu M81 ideálního společníka. Ať už si vyjdete zahrát streetball, s přáteli vyrazíte na in-line brusle nebo se budete věnovat jiným aktivitám, model M81 to všechno zvládne. Gumové prvky nejenom podtrhují sportovní styl tohoto modelu, ale rovněž ho chrání před nárazy. Navíc jej umožňují pevně sevřít, což je v každodenním provozu neobyčejně praktické.

BenQ-Siemens M81 - sportovní, městský, robustní

Ke standardnímu vybavení patří 1,3megapixelový fotoaparát, jejž lze využít i ke snímání krátkých videosekvencí, a barevný TFT displej odolný vůči poškrábání. Speciální otočný kryt chrání čočky před prachem i kapičkami vody. Zabudovaný hudební přehrávač vám zahraje na večírku s přáteli, při práci i lenošení na pláži. Výměnné mikro-SD karty se zase postarají o to, aby bylo pořád co hrát. Díky předinstalovanému navigačnímu klientu „activepilot“ od společnosti Jentro už nikdy nezabloudíte a v kombinaci s GPS přijímačem (není součástí balení) se vám do rukou dostane plnohodnotný navigační systém. Klient pro předpověď počasí vás zase bude informovat o povětrnostních podmínkách (obě služby jsou zpoplatněny). Se zabudovaným bleskem, jenž funguje také jako baterka, pak najdete cestu i ve tmě. Model M81 obsahuje rovněž zajímavé hry a diář, který je možné sesynchronizovat se stolním počítačem. K mobilu lze přikoupit celou řadu původních bezdrátových doplňků, jako například sluchátka a handsfree do auta.

Model M81 bude uveden na trh v srpnu 2006 v grafitově černé a ocelově modré barvě. O místních cenách rozhodnou jednotlivé národní pobočky.