HP Compaq - notebooky pro firemní zákazníky

14. 6. 2006 12:17    Rubrika: Tiskové zprávy

HP oznamuje rozšíření portfolia svých notebooků určených především profesionálním a firemním zákazníkům. Jedná se o pět nových notebooků, mezi nimiž je i nejtenčí a nejlehčí notebook s optickou mechanikou na trhu.

HP Compaq - notebooky pro firemní zákazníky

HP Compaq nc2400 vážící 1.3 kg byl vytvořen speciálně pro ty, kdo často cestují a doplňuje nově uvedené notebooky HP Compaq tc4400, HP Compaq nc4400, HP Compaq nc6400, HP Compaq nx7400 a HP Compaq nc8430 a nw8440. Tato řada rozšiřuje již tak obsáhlou nabídku mobilních zařízení připravených na nový operační systém Windows Vista. Řada nyní obsahuje jak elegantní, lehká a ultrapřenosná zařízení, tak širokoúhlé výkonné pracovní stanice, které konkurují stolním počítačům.

„Mobilní konektivita je pro dnešní firemní uživatele naprostou nezbytností, ale představa o naplnění slov mobilní i konektivita se liší jak podle jednotlivých organizací, tak podle uživatelů,“ říká Alberto Bozzo, viceprezident a generální ředitel pro firemní produkty divize Personal Systems Group, HP EMEA. „HP rozumí rozdílné interpretaci mobilních potřeb a proto nabízíme firemním zákazníkům široké portfolio mobilních produktů v zásadě na jakékoliv cenové i výkonové úrovni.“

HP v těchto noteboocích vůbec poprvé používá řadu vylepšení shrnutých pod pojmem HP Professional Innovations. Ty představují sadu hardwarových i softwarových řešení, která jsou součástí nových notebooků a příslušenství pro firemní uživatele, a jsou navrženy ke zvýšení bezpečnosti a spolehlivosti a zjednodušení práce. Nové technologie, jako je HP Biometric Fingerprint Sensor (čtečka otisku prstu), HP Disk Sanitizer nebo Mobile Data Protection System 3D, pomáhají snížit riziko, zvýšit produktivitu a celkově zlepšit práci s mobilními zařízeními, aby se uživatelé mohli soustředit na svou práci. Příslušenství k notebookům je navíc použitelné napříč celou řadou.

HP Compaq nc2400: Perfektní lehký společník
Nejlehčí a nejtenčí notebook s optickou mechanikou na trhu, HP Compaq nc2400 je navržen pro časté cestovatele s ideální rovnováhou mezi funkčností a velikostí. S vahou začínající na 1,3 kg a tloušťkou pouhých 24,8 mm nabízí nc2400 12,1-palcový širokoúhlý displej s velkou zobrazovací plochou a integrovanou optickou mechanikou.

HP Compaq 4400: Opravdu všestranný a mobilní
Ultra lehká a skvěle vybavená řada HP Compaq 4400 je k dispozici jako standardní notebook nebo jako konvertibilní Tablet PC. Procesory Intel® Core™ Duo umožňují souběžné použivání několika aplikací, takže uživatelé mohou udělat více práce za méně času. HP Compaq tc/nc 4400 obsahuje 12,1-palcový displej s pozorovacím úhlem 160° a volitelně lze mít také speciální displej pro venkovní použití, který nabízí vyjímečně kvalitní zobrazení i na přímém denním světle. S originálním příslušenstvím HP splní série HP Compaq 4400 takřka jakékoliv požadavky firemních uživatelů, například 16 hodin provozu na baterie s HP Ultra-Capacity Battery. Stejně jako ostatní řady, i 4400 obsahuje všechny výhody funkcí HP Professional Innovations.

HP Compaq nc6400: Širokoúhlý mobilní profesionál
HP Compaq nc6400 poslouží především těm, kteří potřebují být neustále připojení. Notebook disponuje vestavěnými přijímači Wireless WAN (UMTS/HSDPA) a rozšiřuje tak možnosti standardního Wi-Fi připojení pro ty, kdo často cestují. Notebook je vybaven procesorem Intel Core Duo a 3D grafickou kartou, která doplňuje 14,1-palcový širokoúhlý displej. Jako první výrobce nabízí HP svým uživatelům vestavěný HP Privacy Filter, který ochránění data na displeji před nepovolanými pohledy.

HP Compaq nx7400: Širokoúhlý notebook pro každého
Compaq nx7400 je určen pro zákazníky, pro které je cena důležitým faktorem a při tom hledají výkonný a lehký notebook s širokoúhlým displejem. Procesor Intel Core Duo® a 15,4-palcový širokoúhlý displej nabízí vysokou míru produktivity v odolném a lehkém těle z hořčíkové slitiny.

HP Compaq nc8430 a nw8440: Širokoúhlý výkon na cesty
Vybaven procesory Intel Core Duo a velmi výkonnou grafikou, nabízí notebook HP Comaq nc8430 výkonnou mobilní kancelář, která konkuruje jakémukoliv notebooku nebo stolními počítači. Výkonná grafika ATI zabezpečí potřebný výkon, kvalitu a stabilitu potřebnou při náročných projektech. 15,4-palcový širokoúhlý displej vybavený protiodrazovou vrstvou a technologií pro široký pozorovací úhel pak podpoří produktivitu. HP Compaq nw8440 disponuje ohromujícím výpočetním výkonem a grafikou, to vše je zabaleno do tenkého a lehkého designu, který zpříjemní uživatelům práci.