APC CyberFort II - záložní zdroj

15. 6. 2006 16:59    Rubrika: Tiskové zprávy

American Power Conversion představila nové záložní zdroje CyberFort II. s osmi zásuvkami a ochranou napájení pro telefon a počítačovou síť

APC CyberFort II - záložní zdroj

Řada CyberFort II. je z hlediska poměru cena/výkon nejlepším záložním zdrojem a přepěťovou ochranou pro domácí počítače

Společnost APC, přední světový výrobce zařízení pro ochranu napájení, uvádí do prodeje obnovenou modelovou řadu CyberFort II o výkonech 550 VA a 700 VA.

Oba modely, určené pro použití v domácnosti a malých kancelářích, disponují přepěťovou ochranou pro telefonní linky a linky xDSL a ISDN. Nově se v tomto výkonovém segmentu objevuje také přepěťová ochrana pro kabel datové sítě 10/100 Base-T Ethernet. CyberForty II. tak umožňují chránit různá zařízení před přepětími v datových linkách. Oba modely obsahují osm běžných napájecích zásuvek, z nichž čtyři poskytují záložní napájení z baterií a ochranu před přepětím. Tím udržují počítač, monitor a další zařízení s citlivými daty v provozu, i když dojde k výpadku proudu. Zbývající čtyři zásuvky chrání pouze před přepětím, a to například tiskárny, faxy a další periferie, které tak nesnižují kapacitu baterií. Oba modely CyberFort II. 550 VA a 700 VA jsou dodávány se softwarem PowerChute Personal Edition, který lze snadno nainstalovat. Program chrání otevřené soubory a v případě delšího výpadku proudu bezpečně vypne systém.

“Uživatelé díky těmto inovativním produktům získají skvělých až 58 minut provozu na záložní baterie a osm zásuvek, ze kterých mohou napájet různé periferie,” řekl Joe Loberti, hlavní manažer skupiny Consumer Network Solutions společnosti APC. “Domácí uživatelé teď mají při nákupu řešení pro ochranu svého hardwaru za rozumnou cenu více možností.“

Oba modely CyberFort II. 550 VA a 700 VA je možné montovat na zeď a disponují tříletou zárukou, která se vztahuje i na baterie.

Tiskové zprávy

Diskuse