Eurotel Go Žluté lázně

15. 6. 2006 16:58    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Eurotel Praha, spol. s r.o. prodloužila spolupráci s multifunkčním společensko-sportovním areálem „Go Žluté lázně“ a je i nadále jeho generálním a titulárním partnerem. Díky tomuto partnerství se mohou návštěvníci Go Žlutých lázní těšit i tento rok na zajímavé akce.

Pro návštěvníky areálu je připravena série cvičení s vicemistryní ČR ve sportovním aerobiku v letech 1995 a 1996 Hankou Kynychovou. Dalším zajímavým projektem je „Go Žluté lázně Unplugged“. Jedná se o dlouhodobou soutěž o hodnotné ceny pro amatérské zpěváky a hudební skupiny libovolného žánru. Podstatou všech hudebních vystoupení v rámci tohoto projektu bude produkce bez jakéhokoliv zesilovacího zařízení. Jedná se tak o kompromis mezi milovníky živých koncertů a obyvateli okolní bytové zástavby.

Areál Go Žluté lázně, který se nachází na břehu Vltavy v Podolí ve čtvrté městské části, prošel na jaře tohoto roku další vlnou rekonstrukce a nabídne tak návštěvníkům větší komfort a mnohem pestřejší nabídku služeb. Nově je areál vybaven kanalizací, teplými sprchami a došlo také k rozšíření počtu sanitárních kontejnerů. Modernizace se dočkaly také restaurační zařízení. V současné době se areál rozrostl o dvě nové zastřešené kavárny, které pojmou na 250 lidí. Na občerstvovacích terasách je k dispozici dalších 2500 krytých míst. Novinkou je rovněž bezbariérový vstup u pokladen.

Největší změnou prošel dětský koutek, který se více než trojnásobně rozšířil - na 700 metrů čtverečních. Pro nejmenší návštěvníky je připraveno mnoho nových atrakcí - pískoviště, houpačky, prolézačky, bezpečnostní zábrany. Nově mohou rodiče využít i lázeňské školky, kde si mohou děti hrát i v případě nepřízně počasí.

Celková denní kapacita Go Žlutých lázní se pohybuje kolem osmi tisíc návštěvníků. Návštěvníci si mohou vybrat mezi řadou nabízených sportovních aktivit - beachvolejbalové kurty, fotbal na písku v kleci, hřiště na petanque, nohejbalové hřiště, stolní tenis, boulder lezeckou stěnu nebo exteriérové šachy. Úplnou novinkou je celoroční kluziště s umělou keramickou plochou. Kromě toho mohou hosté využít například půjčovny motorových člunů, šlapadel či dračích lodí.

Tiskové zprávy

Diskuse