ASUS P525 - čtyřpásmový PDA mobil

20. 6. 2006 13:10    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUSTeK Computer Inc. představil čtyřpásmový PDA telefon P525, který disponuje technologií Push E-mail, podporou Wi-Fi a vestavěnou numerickou klávesnicí. Uživatelé mohou díky tomuto komplexnímu mobilnímu řešení zůstat neustále připojeni bez ohledu na to, kde se právě nacházejí.

ASUS P525 - čtyřpásmový PDA mobil

„Business Anywhere” je koncepce, která stojí za modelem P525. S rostoucí globalizací podnikání by obchodní profesionálové neměli být nadále vázáni ve svých kancelářích ani rozmístěním bodů, kde je možné se připojit k bezdrátovým sítím.

E-mail, rychlé zasílání zpráv a Skype kdykoliv
P525 využívá funkce Push E-mail pro synchronizaci e-mailu, kalendáře a telefonního seznamu v reálném čase v závislosti na tom, jak se na účtu Exchange objevují nové změny. Tato synchronizace je zajištěna prostřednictvím nepřetržitého spojení mezi P525 a serverem prostřednictvím sítě mobilního operátora.
Díky podpoře operačního systému Microsoft Windows Mobile 5.0 podporuje ASUS PDA telefon kancelářské aplikace včetně programů Excel, PowerPoint Viewer atd., takže majitel tohoto zařízení může pokračovat v plnění svých každodenních úkolů i na cestách.

Díky vestavěné podpoře bezdrátových technologií Wi-Fi a GPRS poskytuje P525 bezdrátové on-line spojení pro práci a pro rychlé zasálání zpráv (instant messaging) i tehdy, pokud není právě k dispozici hotspot pro bezdrátové připojení k síti. Náklady na dálkové hovory jsou dále sníženy díky funkcím Skype-in a Skype-out. Díky kombinaci s bezdrátovou technologií Bluetooth pro rychlé sdílení souborů bez nepříjemných kabelů P525 svému majiteli nabízí skutečnou mobilní kancelář.

Rozpoznávání vizitek
2 M-pixelový digitální fotoaparát rovněž funguje jako zařízení na optické rozpoznávání vizitek. Stačí vizitku vyfotografovat a P525 informace z vizitky automaticky převede do seznamu kontaktů v aplikaci Outlook. Díky těmto dvěma jednoduchým krokům není uspořádání vizitek shromážděných na schůzích nebo na konferencích již tak náročné.

Snadné zadávání informací a pohyb v menu
Pětisměrové ovládací tlačítko (joystick) umožňuje pohyb v menu jednou rukou a ovládání různých výkonných funkcí. Tento důmyslný PDA telefon je navíc vybaven numerickou klávesnicí, která usnadňuje práci. Pro ty, kdo dávají přednost použití ovládacího pera (stylusu) je k dispozici také dotykový displej s úhlopříčkou 7.1 cm display.

Zabezpečení informací
Pro citlivé informace je zařízení P525 vybaveno funkcí MySecret. Bez ohledu na typ informací (dokumenty Word, tabulky, videa nebo fotografie) si uživatel může svá data uložit mezi MySecret soubory a chránit je před neoprávněnými osobami.

Přehled základních parametrů
Procesor: 416MHz Intel® XScale™
Komunikace: čtyřpásmové zařízení GSM 850/900/1800/1900; GPRS tř. B, multi-slot třída 10
Paměť: 128MB Flash ROM a 64MB SDRAM
Displej: 7.1 cm, 240 x 320 pixelů, 65 000 TFT
Baterie: 1300 mAh Li-ion
Doba hovoru: 3,5 hodiny
Pohotovostní doba: 150-200 hodin
Kamera: 2M-pixelový fotoaparát s automatickým zaostřováním a bleskem
Konektivita: WLAN 802.11b, Bluetooth verze 2.0, IrDa(SIR), USB 1.1
Rozšiřitelnost: slot pro miniSD karty
Stereo sluchátka: 2,5mm Audio Jack
Rozměry: 116,8 x 59 x 19 mm, 159,5 g
Operační systém: Windows Mobile 5.0 Pocket PC Phone Edition
Video: MPEG4, záznam videa ve formátu 3gp
Rozpoznávání hlasu: převod textu na mluvenou řeč; nezávislost na mluvčím

Tiskové zprávy

Diskuse