Lenovo dodavatelem pro 41. Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech

20. 6. 2006 13:12    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Lenovo se stala dodavatelem výpočetní techniky pro 41. Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech

Společnost Lenovo oznámila, že se stala dodavatelem výpočetní techniky pro 41. Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech. Lenovo tak svými produkty zajistí bezproblémový běh tohoto českého filmového svátku a zároveň tak podpoří filmové umění a dobré jméno české kultury v zahraničí.

Návštěvníci 41. ročníku MFF Karlovy Vary, který se koná ve dnech od 30.6. do 8.7., se setkají s notebooky a desktopy společnosti Lenovo v internetových kavárnách v hotelu Pupp a Thermal a dále jimi bude vybaveno press centrum pro novináře. Desktopy budou použity především v rámci pořadatelské počítačové sítě. Využito tak bude celkem 50 kusů notebooků ThinkPad T60 s bezdrátovou technologií WiFi a novou mobilní technologií Intel Centrino Duo a 150 kusů desktopů ThinkCentre M52 s procesory Intel Pentium 4 HT doplněné monitory Lenovo ThinkVision.

„Lenovo se objevuje po boku hvězd a hvězdných akcí často. Po zimních olympijských hrách v Turíně je to například světoznámý fotbalista Ronaldinho a nyní i MFF v Karlových Varech. Spojení Lenova a filmového festivalu je zcela namístě. Jde o největší filmový svátek v Česku, jehož bezproblémový chod stojí z velké části právě na spolehlivých počítačových systémech. Během jeho konání se v jednom městě scházejí lidé z různých koutů světa a tak bychom jim letošní festival rádi zpříjemnili třeba právě možností nabídky přístupových bodů na internet,“ shrnul dnešní oznámení Petr Toman, generální ředitel Lenovo Czech Republic.

"Pro Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary je servis umožňující návštěvníkům, hostům i organizátorům bezproblémovou komunikaci jednou ze základních potřeb. Proto jsme hledali partnera, který by nám byl schopen garantovat spolehlivost a kvalitu služeb a schopnost přizpůsobit je specifickým podmínkách tak velké akce, jakou je karlovarský festival, " říká Kryštof Mucha, výkonný ředitel MFF KV

NOTEBOOK, KTERÝ TĚ DOSTANE DO VARU

Společnost Lenovo chce svým zákazníkům umožnit prožít tento filmový svátek přímo v centru dění a proto vyhlásila soutěž o víkendové pobyty na 41. ročníku MFF Karlovy Vary, festivalové pasy a další zajímavé ceny.

Ke každému zakoupenému notebooku řady Lenovo 3000 získají zákazníci stírací los. Po setření tak mohou okamžitě zjistit, jakou cenu vyhráli. Poté stačí již jen vyplnit registrační formulář na stránkách www.lenovo.cz/festival.

Tiskové zprávy

Diskuse