Acer AT3205-DTV - LCD digitální televize

22. 6. 2006 09:59    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Acer představila nový LCD televizor AT3205-DTV, který je určen pro příznivce digitálního domova a špičkové kvality digitálního vysílání.

Acer AT3205-DTV - LCD digitální televize

S příchodem digitálního vysílání s vysokým rozlišením jsou v současné době televizní programy šířeny v podstatě bez rušení, a tedy je dosaženo výrazného zvýšení kvality obrazu a naprosté čistoty přirozeného zvuku. Digitální televizor Acer AT3205 je vybaven převratnou technologií, která nabízí digitální kvalitu budoucnosti a nezapomenutelný divácký zážitek.

Acer AT3205-DTV je potěšením pro oči.
Jedinečné podání obrazu podpořené rozlišením 1366 x 768 pixelů, které splňuje předpis HD-Ready, a podporou vysokého rozlišení 720p zaručuje neopakovatelnou kvalitu filmů a živé barvy. Kromě toho tenké, elegantní provedení dokazuje, že se jedná o dokonalý doplněk stylových digitálních domovů.

Zatímco standardní televizory HD-Ready jsou vybaveny portem HDMI, nebo DVI, televizor Acer AT3205-DTV podporuje rozhraní HDMI i DVI s HDCP (High Definition Content Protection), což je technologie zajišťující neporušenost přenášeného obsahu. Obě digitální rozhraní na desce televizoru Acer AT3202-DTV jsou zárukou splnění budoucích nároků: Vynikající dnes a připravený pro digitální vysílání v budoucnu.

Nový 32” digitální televizor Acer je vybaven dvěma tunery (analogovým a digitálním), které zaručují příjem jakéhokoli programu ve vynikající kvalitě, a tedy umožňují uživatelům sledovat digitální vysílání a současně nahrávat televizní programy šířené analogově.

Digitální vysílání přináší domů veškeré možnosti televizního vysílání spolu s jedinečným, vysokým jasem a výjimečným audiovýkonem. Přístroj AT3205-DTV je vybaven reproduktory 10W+10W a technologií WOW, která spojuje technologie SRS (Sound Retrieval System) a BBE pro zlepšení 3D zvuku a výkonu v oblasti nízkých tónů pro dosažení bohatého a naprosto úchvatného zážitku z digitálního obrazu a zvuku.

Televizor AT3205-DTV, který je vybaven progresivní technologií TFT a nabízí inovativní design s nejvyšší ergonomií vhodnou do digitálního domova, přináší nejmodernější technologii Acer Empowering, uživatelsky příjemné softwarové řešení s intuitivním ovládáním, které pomáhá uživatelům využívat výrobek Acer optimálním způsobem. Technologie Empowering, pro jejíž ovládání jsou určena tlačítka „Empowering“ na dálkovém ovladači, umožňuje jediným stisknutím tlačítka dosáhnout dokonalé rovnováhy reprodukce videosignálu a audiosignálu při sledování programů podle různých scénářů. Přizpůsobitelná svítivost, nastavení kontrastu a sytosti barev, jakož i jedinečná optimální korekce gama křivky zlepšují nedostatečně osvětlené scény, kompenzují ztmavování a zesvětlování barev i hloubku scény a tím přispívají k výrazně ostřejšímu vykreslení detailu. Navíc jedním stiskem tlačítka „Empowering“ můžete přepínat mezi televizními programy uloženými v seznamu oblíbených stanic.

Všechny LCD televizory Acer jsou plně kompatibilní s normami PAL, SECAM a systémy teletextu a je na ně poskytována dvouletá záruka typu on-site.

Tiskové zprávy

Diskuse