Eurotel - Mobilní TV

26. 6. 2006 19:03    Rubrika: Tiskové zprávy

Eurotel rozšiřuje nabídku služeb Mobilní TV a zvýhodňuje využívání vybraných služeb

Společnost Eurotel Praha, spol. s r.o. od 1. července 2006 rozšiřuje nabídku služeb informačně zábavního portálu Eurotel Live! dostupnou v síti UMTS. K tomuto datu dochází rovněž k zvýhodnění podmínek využívání služby Eurotel on-line dopravní kamery a Mobilní TV.

„Stále více lidí chce využívat mobilní telefon nejen pro volání a posílání SMS zpráv, ale také jako plnohodnotný zdroj informací a zábavy. Prostřednictvím sítě UMTS a portálu Eurotel Live! přinášíme našim zákazníkům unikátní nabídku služeb, díky které mohou mít potřebné informace vždy po ruce ve svém mobilu a za přijatelné ceny,“ uvedl Stanislav Kůra, výkonný ředitel pro strategii a rozvoj produktů společnosti Eurotel Praha, spol. s r.o., a doplňuje: „ Po obrovském úspěchu služby Hokej TV, díky které mohli naši zákazníci sledovat letošní Mistrovství světa v ledním hokeji na displeji svého telefonu, mají nyní možnost sledovat ve svém mobilu živé vysílání celkem čtyř televizních stanic.“

Služby UMTS, které jsou založeny nejen na přenosu dat, ale i hlasu, obrazu a kvalitních multimediálních službách, mohou automaticky využívat všichni zákazníci Eurotelu bez nutnosti jakékoliv aktivace. Pro využívání služeb UMTS je potřeba pouze SIM karta od Eurotelu a mobilní telefon podporující služby UMTS.

Mobilní TV

Se službou Mobilní TV mohou majitelé UMTS telefonů sledovat živé televizní vysílání. Nově kromě hudební stanice TV Óčko a zpravodajské ČT24 mohou shlédnout sportovní přenosy na Eurosportu i s českým komentářem či získat aktuální informace o počasí na Meteo TV. Neomezený přístup ke všem nabízeným kanálům v jednom dni stojí nyní pouhých 20 Kč, týdenní přístup vyjde na 75 Kč a za 30 dní zákazník zaplatí 150 Kč. Tyto ceny již zahrnují veškeré poplatky za datové přenosy.

On-line dopravní kamery

Díky službě Eurotel on-line dopravní kamery mohou zákazníci získat na svůj UMTS telefon přehled o aktuální dopravní situaci. Služba přenáší obraz snímaný dopravními kamerami, které monitorují provoz na silnicích a křižovatkách, do mobilních telefonů zákazníků. V současné době je tato služba dostupná na území Prahy a postupem času bude rozšířena i o dopravní kamerový systém dalších měst v České republice. Za neomezený přístup ke všem dopravním kamerám po dobu 30 minut včetně poplatku za datové přenosy zákazník zaplatí nyní jen 10 Kč.

Nově mohou zákazníci přistoupit k nabídce dopravních kamer také pomocí video volání na číslo *92. Zákazníkovi se na displeji zobrazí nabídka dostupných kamer a tras, mezi kterými lze jednoduše přepínat pomocí klávesnice telefonu. Každá položka v menu je označena číslicí 1 – 9 a po stisknutí stejného tlačítka na telefonu je zákazníkovi zobrazena požadovaná volba. Za neomezený přístup pomocí video volání zaplatí zákazník 1 Kč za minutu.

Tiskové zprávy

Diskuse