Unicorn dodavatelem softwaru pro Vodafone CZ

26. 6. 2006 19:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Unicorn vyhrála výběrového řízení dodavatele softwarových licencí na rok 2006 pro společnost Vodafone CZ a.s. Podnětem pro veřejnou soutěž byla snaha Vodafone CZ snížit náklady na nákup softwaru a zjednodušit proces nákupu softwarových licencí.

Cílem výběrového řízení bylo najít nejvhodnější dodavatele vybraných softwarových produktů pro potřeby českého zastoupení společnosti Vodafone Czech Republic a.s. Klíčovými kritérii výběru byla cena, objem poskytnutých slev a kvalita přidaných služeb. Předmětem dodávky jsou licence a technická podpora produktů společností Symantec, Adobe, Exceed, Macromedia, TotalCommander, WinZIP, Business Objects, AutoCad, Merant, Position a dalších produktů.

Partnerství se uzavírá na dobu neurčitou a dodávky budou realizovány dle aktuální poptávky společnosti Vodafone Czech Republic a podle SLA (Service Level Agreement) garantovaných rámcovou smlouvou. Společnost Unicorn garantuje například počet dní, ve kterých zareaguje na poptávku, procenta poskytnuté slevy oproti ceníkové ceně a pravidelnou aktualizaci cen.

O společnosti Unicorn
Unicorn je moderní, dynamická skupina společností zaměřující se na poskytování komplexních služeb v oboru informačních systémů (IS) a informačních a komunikačních technologií (ICT).

Posláním celé skupiny je poskytovat svým zákazníkům špičková řešení, produkty a služby v následujících oblastech: projekce a konstrukce informačních systémů, integrace IS, provoz a servis IS, konzultace, školení a vzdělávání, distribuce, standardní řešení, internet a multimédia, infrastruktura a ICT recruitment.

Skupina vznikla založením společnosti Unicorn, spol. s r.o. v roce 1990. Dnes celou skupinu zastřešuje Unicorn a.s. se základním jměním 100 milionů Kč. Unicorn dále tvoří společnosti: Unicorn Applications, Unicorn Consulting, Unicorn Distribution, Unicorn Education, Unicorn Multimedia, Unicorn Services, Unicorn Solutions, Unicorn Systems, Unicorn Technologies, Deckard & Penfield, NeatCode, Vigour a zahraniční pobočky na Slovensku, v USA a Velké Británii.