UMAX Irideus - ostře nabitých 8mm

28. 6. 2006 09:23    Rubrika: Tiskové zprávy

UMAX Irideus je první v připravované řadě osobních MP4 přehrávačů z produktové nabídky UMAX Czech. Označení MP4 označuje funkci podpory video formátů *AMV jako i dalších tradičních audio souborů – MP3, WMV, WMA a WAV. Kovově-plastové tělo je osazeno 1,5“ TFT displejem s možností zobrazení více než 65 tisíc barev a FM tunerem. Na trh je dodáván v provedení s 512MB,1GB a 2GB interní paměti.

UMAX Irideus - ostře nabitých 8mm

Irideus (z latiny) duhový - název plně vystihující 1,5“ CSTN displej, umožňující zobrazit více než 65 tisíc barev, nutných pro kvalitní zobrazení oblíbeného videoklipu, který chcete mít stále sebou.

8 milimetrů tenké kovově plastové tělo MP4 přehrávače je „nabito“ čipem s širokou podporovou audio a video formátů, FM rádiem a 512MB/1GB/2GB (dle verze) interní paměti. Výslednou palebnou sílu dále umocňují funkce záznamu lidského hlasu a FM rádia, prohlížení obrázků i textových souborů. Obsahem druhého zásobníku je modul porovnávání hlasu s originální nahrávkou = ideální volba výuky intonace cizojazyčných slovíček a frází.

Nadupaný přehrávač je dodáván s cestovní nabíječkou, USB propojovacím kabelem, CD s ovladači a tištěným manuálem. Na přístroj je poskytována standardní záruka 24 měsíců Doporučené koncové ceny jsou 2.300,- Kč s DPH pro verzi 512MB, 3.300,- Kč s DPH pro 1GB verzi a 4.100,- Kč s DPH pro verzi osazenou 2GB pamětí.

Tiskové zprávy

Diskuse