Acer CP-8660 - 8 Mpx digitální fotoaparát

29. 6. 2006 11:21    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer představuje CP-8660: Progresivní osmimegapixelový digitální fotoaparát

Acer CP-8660 - 8 Mpx digitální fotoaparát

Zachyťte ten okamžik

Společnost Acer, jeden z předních světových průkopníků sbližování osobních počítačů a digitální zábavy, opět rozšířila nabídku profesionálních digitálních fotoaparátů o nový osmimegapixelový fotoaparát Acer CP-8660.

CP-8660, vlajková loď nabídky digitálních fotoaparátů Acer, představuje výsledek jedinečného spojení vysokého rozlišení 8,28 megapixelů, velkého 2.8" LCD displeje, přesného objektivu Acer s 6x optickým a 8,5x digitálním zoomem s jedinečným vzhledem, interní 25MB pamětí a slotem pro paměťovou kartu SD. Navíc je fotoaparát Acer CP-8660 opatřen nejatraktivnější cenovkou ve své třídě.

Digitální fotoaparát CP-8660 je první fotoaparát Acer vybavený technologií Anti-shake DSP (Digital Signal Processor), která kompenzuje nepostřehnutelné pohyby rukou nebo pohyb předmětů a tím zabraňuje rozmazání snímku. S technologií Anti-Shake lze tedy dosáhnout nejostřejších snímků díky elektronické stabilizaci obrazu.

Rozlišení
Fotoaparát CP-8660 s rozlišením více než 8 megapixelů přesně zachytí i ty nejmenší detaily a zaručuje ostré a jasné snímky. Takové rozlišení je vhodné pro velké fotografie (až do formátu A3) a využití obrázků s vysokým rozlišením.

Vysoce kvalitní velký displej
Acer CP-8660 je rovněž vybaven velkým 2,8" LCD displejem, který využívá nejmodernější LCD technologii - LTPS (Low Temperature Polysilicon), jejíž předností je větší jas displeje, vyšší odolnost a kompaktnost.

Špičkový objektiv pro univerzální použití
Acer CP-8660 je vybaven přesným objektivem s velkým rozsahem ohniskových vzdáleností (6x optickým a 8,5x digitálním zoomem), který umožňuje jednoduše zaostřit na objekty, které se nacházejí blízko i ve větší vzdálenosti. Navíc lze v makrorežimu snadno pořizovat ostré detailní záběry ze vzdálenosti 2 cm.

Úžasný dojem
Kompaktnost především: Acer CP-8660 s rozměry 96 x 61 x 29 mm se vyznačuje neobyčejně snadnou ovladatelností, která zaručuje vynikající spolehlivost a pohodlí při fotografování v každé situaci.

Dostačující paměť pro začátek
S digitálním fotoaparátem CP-8660 s interní pamětí 25 MB lze fotografovat okamžitě po vyjmutí z krabice. Náruživí fotografové mohou SD paměťovou kartou rozšířit kapacitu paměti fotoaparátu až na 1 GB.

… a ještě něco navíc
Fotoaparát CP-8660 umožňuje rovněž natáčet videosekvence (při maximálním rozlišení 640 x 480 pixelů a rychlosti 30 snímků/s) i se zvukem, a tedy uživatelé mohou identifikovat hlasem jednotlivé záběry anebo si na cestách zaznamenat nápady a myšlenky.

Fotoaparát CP-8660, vybavený nejnovějším vysokorychlostním rozhraním USB 2.0, můžete snadno a jednoduše připojit k osobnímu počítači a bleskově si snímky přehrát do počítače anebo je vytisknout přímo na tiskárně kompatibilní s funkcí PictBridge.

Acer CP-8660, který váží pouhých 180 g (bez baterie), je elegantní výrobek s matným černým hliníkovým tělem v ergonomickém provedení, které usnadňuje spolehlivé uchopení.

Na digitální fotoaparáty Acer je poskytována dvouletá záruka.

Fotoaparát CP-8660 by měl být dostupný na českém trhu v průběhu července 2006.

Tiskové zprávy

Diskuse