UMAX TRAK VXP-711VM - DVD malých rozměrů

29. 6. 2006 11:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Obchodní značka TRAK byla až do dnes vyhrazena pouze stylovým mp3 přehrávačům s nabídky UMAX Czech a.s. Tuto zásadu boří nový DVD přehrávač TRAK VXP-711VM. Kompaktní tělo v sobě ukrývá přehrávač podporující oblíbený formát DivX, procesor Dolby Digital s digitálním výstupem 5.1 a progresivní skenování obrazu. Samozřejmostí je podpora českých titulků a OSD v mateřském jazyce.

UMAX TRAK VXP-711VM - DVD malých rozměrů

Chybí vám ve výbavě Vaší domácnosti DVD přehrávač s podporou moderního formátu DivX?
Uvažujete-li o jeho koupi a jsou pro Vás základními prioritami:

• kompaktní rozměry
• široká podpora audio a video formátů
• podpora českých titulků pro DivX filmy
• OSD menu v češtině
• optimální cena

Pak je ideální volbou DVD přehrávač TRAK VXP-711VM. Štíhlé kovové tělo v sobě ukrývá přístroj podporující širokou paletu formátů: DivX, MPEG4, xviD, DVD–video, CD–audio, VCD, SVCD, HDCD, Kodak Picture CD, MP3, WMA a JPG. Dále titulky pro DivX filmy ve formátech TXT, SMI, SRT a SUB s podporou českých znaků.

Maximální prožitek sledovaného filmu zajistí dokonalý zvuk Dolby Digital v 6-ti kanálovém digitálním provedení a progresivní skenování obrazu – Progressive Scan – eliminace nepříjemného blikání obrazovky a dokonalejší vykreslení obrazu (pouze u TV televizorů podporující tuto funkci).

Maximální kontrolu nad přístrojem vám umožní přehledný LCD displej oranžové barvy
a možnost aktualizace firmware DVD přehrávače.