Kingston miniSD a MMCmobile s kapacitou 2 GB

13. 7. 2006 17:16    Rubrika: Tiskové zprávy

Kingston Technology představuje karty miniSD a MMCmobile s kapacitou 2 GB, protože očekává vyšší úložné nároky u inteligentních mobilních telefonů

Kingston miniSD a MMCmobile s kapacitou 2 GB

Rozšiřující paměťové karty pro mobilní přístroje jsou připraveny pro nová vyspělá bezdrátová zařízení

Společnost Kingston Technology Company, Inc. oznámila, že vyrábí paměťové karty flash typu miniSD a MMCmobile s vyššími kapacitami pro podporu rostoucích nároků na ukládací kapacitu multifunkčních mobilních telefonů. Nové mobilní paměťové karty s kapacitou 2 GB jsou okamžitě k dispozici.

„Díky větším znalostem spotřebitelů ohledně nejrůznějších funkcí a možností, které nabízejí nové multifunkční mobilní telefony, roste i potřeba větších kapacit flash pamětí, aby prostor pro ukládání dat v těchto přístrojích byl optimální,“ řekla Keyla Velazquezová, produktová manažerka pro mobilní média společnosti Kingston®. „Náš průzkum vznikajícího trhu mobilních médií na celém světě naznačuje rostoucí poptávku po kartách s větší kapacitou pro ukládání ještě větších objemů dat, hudby, fotografií a videa. Karta s kapacitou 2 GB může například pojmout až 1.100* snímků – podle počtu megapixelů daného fotoaparátu, nastaveného rozlišení a komprese,“ dodává paní Velazquezová.

Kromě toho velké množství vertikálních trhů používá rozšiřující paměti pro implementaci jedinečných komerčních aplikací do mobilních zařízení, jako například sledování objednávek a řízení skladových zásob, a karty s vyšší kapacitou mohou výrazně vylepšit jak funkčnost, tak efektivnost těchto specializovaných prostředí.

Společnost Kingston drží krok s potřebou větších úložných kapacit pro průběžně uváděné multifunkční mobilní telefony a nabízí 2 GB** verze obou formátů karet MMCmobile a miniSD, přičemž doporučená maloobchodní cena je u obou 1.940,- Kč. Nové karty miniSD a MMCmobile s kapacitou 2 GB mají doživotní záruku, nepřetržitou technickou podporu a splňují příslušné specifikační standardy SDA a MMCA.

S ohledem na značné množství formátů rozšiřujících paměťových karet, které si výrobci mobilních telefonů vybírají, nabízí společnost Kingston celou škálu řešení pro mobilní paměti od karet miniSD, microSD a MMCmobile, spolu se standardními kartami SD a MMC, jež se v současné době používají pro rozšíření paměťových kapacit některých multifunkčních mobilních telefonů. Jak budou nová vyspělá bezdrátová zařízení uváděna na trh, Kingston bude pro podporu jejich požadavků na kapacitu pro ukládání dat vyrábět řešení pro paměti mobilních přístrojů s větší kapacitou.

Tiskové zprávy

Diskuse