Toshiba Qosmio F30 s elegantním designem

15. 7. 2006 15:38    Rubrika: Tiskové zprávy

Toshiba i nadále vede v oblasti digitální domácí zábavy díky notebooku Qosmio F30 s elegantním designem Qosmio F30 nabízí větší zážitek z poslechu zvuku díky uvedení Dolby Home Theater

Toshiba Qosmio F30 s elegantním designem

Divize Computer Systems společnosti Toshiba oznámila uvedení nejnovějšího přírůstku do řady audiovizuálních notebooků Qosmio – modelu Qosmio® F30 s displejem o úhlopříčce 15,4 palce (39 cm), který se nyní vyznačuje platformou založenou na nové mobilní technologii Intel® Centrino® Duo a zvukové technologii Dolby® Home Theater. Nabízí zážitek spojující „4 v 1“, kterým je řada Qosmio® jedinečná, včetně plně integrovaného TV tuneru, digitálního videorekordéru (DVR), vysoce kvalitních audio parametrů a veškerých možností výpočetního výkonu vynikajícího notebooku – model Qosmio® F30 je ideální pro i ty nejnáročnější spotřebitele zaměřené na stylovost, kteří hledají zážitek z domácí zábavy na té nejvyšší úrovni.

Digitální domácí zábava na nejvyšší úrovni
Toshiba je první společností, která své notebooky vybavila technologií Dolby® Home Theater1, a ve spojení s basreflexními reproduktory Harmon Kardon® a QosmioEngine nastavuje model Qosmio® F30 vysokou referenční laťku v oblasti mobilní zábavy. Uživatelé se nyní mohou v pohodlí domovů plně ponořit do proudu své digitální zábavy, ať se již jedná o filmy, hudbu nebo fotografie.

Kromě vyspělých multimediálních funkcí se notebook Qosmio® F30 nyní vyznačuje nejnovější platformou založenou na mobilní technologii Intel® Centrino® Duo, která poskytuje spolehlivou a účinnou výkonnost na cestách. Nový notebook navíc nabízí úplnou řadu možností připojení, včetně bezdrátových sítí LAN 802.11 b/g, čtyř USB portů, TV výstupu a slotu pro PC Card, jakož i digitálního zvukového výstupu SPDIF 5.1. Dále je notebook Qosmio® F30 vybaven grafickou jednotkou NVIDIA® GeForce™ Go 7600 s technologií TurboCache™, která umožňuje vysoce výkonné zpracování grafiky a přeměňuje tento notebook na ideální přístroj pro hráče počítačových her.

Nejvyšší kvalita
Štíhlý, elegantní tvar notebooku Qosmio® F30 je podobný designu nejmodernějších audiovizuálních zařízení spotřební elektroniky a je vítaným přírůstkem i do nejstylověji zařízené moderní domácnosti. Díky funkcím ovládání v atraktivním provedení, jako například senzorová dotyková tlačítka pro audio a video, přídavné ovládání hlasitosti a možnostem dálkového ovládání se notebook Qosmio F30 stal stylovým mezníkem. Obohacení o Dolby Home Theater v kombinaci se systémem Microsoft® Windows® Media Centre nyní Qosmio® F30 řadí pevně do své vlastní třídy, kterou vytvořil nad ostatními spotřebními notebooky na trhu.

Pomocí přehrávače QosmioPlayer je možné přehrávat DVD, CD a televizní programy po uplynutí pouhých několika sekund po zapnutí notebooku bez nutnosti startovat operační systém a díky širokoúhlému displeji Toshiba TruBrite s úhlopříčkou 15,4 palců nabízí Qosmio® F30 nejdokonalejší zážitek ze sledování multimédií. QosmioEngine® ještě více rozšiřuje nejnovější vlastnosti řady notebooků Qosmio® díky tomu, že poskytuje ostrý obraz, snižuje zkreslení a umožňuje uživatelům vychutnávat obrazy s krátkou dobou odezvy, jež jsou jasné, ostré, čisté a vyhlazené.

Cena a dostupnost
Notebook Qosmio® F30 je k dostání za 54.990,- Kč bez DPH.

Qosmio® F30 Technické údaje

Mobilní technologie Intel® Centrino® Duo
Procesor Intel® Core™ 2500 (2,0GHz, 667MHz FSB, 2MB cache 2. úrovně)
Bezdrátové připojení Intel® PRO Wireless Network Connection 802.11 b/g
Chipset Intel 945PM Express

Microsoft® Windows ® Media Center Edition 2005
Dálkové ovládání a IR přijímač pro Microsoft Windows® Media Center Edition a QosmioPlayer

Operační paměť 1 GB (2 x 512M) DDR2 533MHz (možnost rozšíření na 4GB2)
Harddisk 100GB Serial ATA

Displej Toshiba TruBrite 15,4” WXGA, rozlišení 1280 x 800 (490 cd/m²)

Grafická jednotka NVIDIA® GeForce™ Go 7600 PCI Express s až 256MB

Stereo reproduktory Harman Kardon® s technologií Bass reflection
Dolby Home Theater™ s podporou pro Dolby Virtual reproduktory a Dolby sluchátka včetně technologií Dolby Pro Logic

DVD Super Multi Drive (dvouvrstvý zápis)

Integrovaný hybridní digitální a analogový TV tuner s hardwarovým kodérem MPEG2

Integrovaný port i.Link® (IEEE 1394), spotřebitelský infračervený port

Integrovaný modem V2.0 (V.92 ready) a síťová karta 10/100 Ethernet

4 x USB, 1 x PCMCIA (Type II),

TV výstup, SPDIF 5-1 ch, Video-in/out

Microsoft® Office OneNote 2003™, Toshiba Picture Enhancement - utility pro nastavení obrazu, Adobe Acrobat Reader, InterVideo WinDVD, InterVideo WinDVD Creator 2 Platinum, Sonic RecordNow!, software pro snadnou správu bezdrátových a pevných síťových připojení ConfigFree, Norton Internet Security 2004 (90 denní zkušební verze)

čtečka paměťových karet 6-in-1 (podporuje SD™ Card, Memory Stick, Memory Stick Pro a x-D Picture Card)

Doporučená koncová cena: 54.990,- Kč bez DPH

Tiskové zprávy

Diskuse