DLP projektor BenQ CP220

14. 7. 2006 16:09    Rubrika: Tiskové zprávy

BenQ představuje přenosný DLP projektor s vysokým jasem. Projektor BenQ CP220 má vysoký jas 2200 ANSI lumenů, váží pouze 1,8 kg a nabízí tak obrovský výkon a snadnou přenosnost pro profesionály na cestách

DLP projektor BenQ CP220

Společnost BenQ nedávno představila svůj nejnovější přenosný DLP projektor: model BenQ CP220 – přenosný, lehký projektor o hmotnosti pouze 1,8 kg s vysokým jasem 2200 ANSI lumenů v kompaktním provedení velikosti papíru o formátu B5. Model CP220 nabízí výjimečně vysokou úroveň jasu promítaného obrazu díky vestavěné technologii pro vyrovnávání barev a konstrukci s tlačítkem hot-key. Lehký a kompaktní projektor CP220 má veškeré funkce, které obchodní profesionál na cestách potřebuje.

Navíc projektor BenQ CP220 uživatelům poskytuje pohodlné funkce pro spuštění prezentace jako například automatické nastavení korekce lichoběžníkového zkreslení (keystone) v reálném čase a 9 sad aplikačních režimů. Projektor CP220 je možné rychle zapnout ale také vypnout, aniž by bylo nutné čekat na dochlazení lampy, protože vestavěný systém umožňuje, aby chladící ventilátor běžel dále i po odpojení projektoru od sítě. Jinými slovy: šetří uživatelům nepříjemný čas čekání než projektor vychladne, aby se mohli vydat za dalšími úkoly.

Jedinečná technologie pro vyrovnávání barev
Díky využití exkluzivní technologie společnosti BenQ pro vyrovnávání barev nabízí projektor CP220 větší saturaci barev a současně rozšiřuje barevný gamut a věrně reprodukuje barvy zdrojového obrazu pomocí propracovaných nastavení gamma křivek. Kromě toho projektor CP220 dosahuje dokonalého podání barev uplatněním standardu sRGB (Standard Red, Green and Blue – standardní červená, zelená a modrá). Barvy sRGB poskytují lepší konzistenci mezi různými zobrazovacími zařízeními, jako jsou například monitory, tiskárny nebo notebooky, a výsledkem jsou věrné barvy odpovídající promítané předloze.

Automatická korekce lichoběžníkového zkreslení (keystone) v reálném čase
Projektor BenQ CP220 je dále vybaven funkcí automatické korekce - keystone, která automaticky zkontroluje úhel naklonění projektoru a upraví promítaný obraz, čímž Vám šetří obtížné ruční nastavování korekce lichoběžníkového zkreslení.

9 sad aplikačních režimů
Celkem 9 sad aplikačních režimů umožňuje okamžitě uplatnit optimalizovaná nastavení jasu, saturace barev a kontrastu, která zajišťují nejlepší přizpůsobení těchto parametrů pro nejvyšší výkon v různých aplikacích jako například sledování filmů nebo hraní her.

Technické údaje
Projekční systém Texas Instruments® DLP™
Nativní rozlišení: XGA (1024x768)
Jas: 2.200 ANSI lumenů
Kontrastní poměr: 2.000:1
Barvy: Plná barevná paleta 16,7 miliónů barev
Hmotnost: 1,8 kg (3,9 lb)

Lampa: 3000/4000 hod (režimy Normal / Economic)

Tiskové zprávy

Diskuse