UMAX - 2 užitečné doplňky pro notebooky

13. 7. 2006 17:10    Rubrika: Tiskové zprávy

Digitální TV s výdrží až 6 hodin aneb UMAX přináší dva užitečné doplňky pro notebooky nejen na cesty.

UMAX - 2 užitečné doplňky pro notebooky

UMAX Czech a.s. rozšiřuje nabídku příslušenství k notebookům řady Visionbook o dvě nové položky. První je externí DVB-T přijímač Yamada DTV-100U určený pro všechny náruživé televizní diváky, kteří „nemohou“ propásnout svůj oblíbený pořad. Druhou položkou je sada cestovní nabíječky + Li-Ion akumulátoru – Charger Set - umožňující jedenkrát prodloužit práci notebooku v terénu.

V rámci letních měsíců je každý z těchto doplňků k dispozici za cenu 1.190,- Kč s DPH, při nákupu společně s notebookem UMAX.

DVB-T přijímač Yamada DTV-100U zaujme svými kompaktními rozměry o něco málo většími než klasická „USB klíčenka“. Komfort příjmu digitálního vysílání TV signálu podtrhuje snadné připojení přes USB 2.0 port, anténa s magnetickou příchytkou a dálkový ovladač. U zvlášť oblíbených pořadů nabízí DTV-100U možnost záznamu na pevný disk a funkci Time Shift. Samozřejmostí je podpora elektronické programové nabídky EPG, teletextu a operačních systému MS Windows 2000/ XP/ XP MCE.

Majitelé notebooků řady Visionbook 3100CX, 2400WXC, 3300TX, 3400WXT a 6200NSX, často pracujících mimo dosah elektrických zásuvek jistě ocení sadu „Charger Set“ cestovní nabíječky a druhé náhradní Li-Ion baterie s kapacitou 4000mAh. Sečtená kapacita obou baterií činí 6 hodin provozu v běžných kancelářských aplikacích. Nesmírnou výhodou je nabíjení baterie mimo tělo notebooku pomocí cestovní nabíječky a standardního AC adaptéru.

Doporučené maloobchodní ceny doplňků jsou:
Yamada DTV-100U: 1.999,- Kč s DPH
Charger Set: 3.558,- Kč s DPH