Siemens Voice over Cable Siemens pro kabelovku v Mexiku

18. 7. 2006 12:45    Rubrika: Tiskové zprávy

Technologie triple-play pro mexického operátora kabelové TV Multimedios Redes

Multimedios Redes, vedoucí operátor kabelové televize v Mexiku, si u společnosti Siemens objednal technologii pro služby triple-play. To mexickému operátorovi umožní nabízet hlasové, video a datové služby přes internetový protokol (IP) prostřednictvím stávající kabelové sítě tradičně používané pro televizi. Technologií, která to umožňuje, je „Voice over Cable“ společnosti Siemens.

Multimedios Redes hodlá toto řešení nasadit v metropolitní oblasti Monterrey, kde svým zákazníkům nabídne nové aplikace – video hovory, online hry a video monitoring. Rozšířením nabídky služeb posílí Multimedios Redes svou vedoucí pozici v oblasti telekomunikací.

„Při rozhodování jsme zjistili, že nabídka společnosti Siemens našim požadavkům vyhovuje nejlépe. Klíčovým důvodem pro nás byl fakt, že nové služby můžeme nabídnout a zprovoznit velmi rychle,“ řekl Jorge Azzario, ředitel Multimedios Redes.

„Společnost Multimedios Redes je dalším důležitým operátorem kabelové televize, který si zvolil naši technologii. To potvrzuje naši vedoucí roli na tomto trhu,“ řekl Christian Unterberger, prezident oblasti Pevných sítí společnosti Siemens.

Tiskové zprávy

Diskuse