Fujitsu Siemens Pocket LOOX N100 - nejmenší GPS navigace

29. 7. 2006 10:17    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Fujitsu Siemens Computers představuje nejmenší a nejlehčí navigační přístroj vhodný pro osobní použití, při cestách autem, na kole i pěšky

Fujitsu Siemens Pocket LOOX N100 - nejmenší GPS navigace

Najít správnou cestu nebylo nikdy tak jednoduché, jako s novým osobním navigačním přístrojem Pocket LOOX N100 od Fujitsu Siemens Computers. Tento nový přístroj představuje dokonalý navigační systém pro veškeré cestování: automobilem, na kole i pěšky. Model Pocket LOOX řady N100 je vybaven programem MobileNavigator|6 společnosti NAVIGON a při hmotnosti pouhých 110 g je nejlehčím a nejmenším navigačním přístrojem na trhu. Zároveň podporuje přehrávání souborů ve formátu MP3; funguje tedy jako přenosný hudební přehrávač. Elegantní konstrukce s integrovanou anténou a vyměnitelnými barevnými předními kryty umožňuje změnit vzhled přístroje tak, aby přesně vyhovoval vašemu stylu. Navigátor Pocket LOOX N100 je dokonalým společníkem doma i na cestách a dostupný bude od srpna letošního roku. Pořídit jej bude možné za cenu od 7 970 Kč bez DPH.

Navigační systémy se staly standardní výbavou automobilů a běžnou součástí PDA. Mnoha uživatelům však stávající systémy připadají neohrabané. Jsou příliš těžké a neskladné, aby je bylo možné mít stále u sebe. S modelem Pocket LOOX N100 od Fujitsu Siemens Computers, předního evropského dodavatele IT, jsou tyto problémy minulostí. Stylový kompaktní navigátor je zkonstruován tak, aby vám pomohl najít správnou cestu v džungli velkoměsta i v divoké přírodě.

Návrháři společnosti Fujitsu Siemens Computers zaměřili své úsilí na špičkový výkon, eleganci a využitelnost přístroje. Model Pocket LOOX N100 je zároveň prvním navigátorem vybaveným programem NAVIGON MobileNavigator|6. Nejnovější verze tohoto navigačního softwaru disponuje zásadně vylepšeným intuitivním rozhraním a velmi podrobnými mapami, jež pokrývají 37 evropských zemí. Mapy jsou dodávány na DVD spolu s navigátorem. Díky integrovanému vysoce citlivému GPS modulu SiRFstar III nemusí být Pocket LOOX N100 při použití v automobilu upevněn přímo na čelním sklu. Volitelný modul TMC (Traffic Message Channel) zároveň řidiče udržuje mimo dopravní zácpy.

Pocket LOOX N100 však v žádném případě není určen pouze řidičům automobilů. Díky jasnému a čitelnému displeji je velmi vhodný také pro cyklisty a motocyklisty, kteří ocení tlačítko „Hold“ zajišťující, že si uživatelé nechtěně nezavřou aplikace zobrazené na dotykovém displeji. Případná výměna dobíjecí baterie za volitelnou je velmi jednoduchá a značně prodlouží provozní čas přístroje.

Hlavní technické údaje:
- výkonný navigační systém s integrovaným GPS modulem SiRFstar III
- multiformátový hudební přehrávač s podporou přehrávání souborů MP3, WMA a AAC
- předinstalované lokální mapy a navigační software
- procesor Samsung® 300MHz
- nejlehčí (110 g) a nejmenší (89 \xD7 62 \xD7 16 mm) navigační přístroj na světě
- skvělý design s vyměnitelnými předními kryty, které vyjádří vaši náladu a podtrhnou váš styl

Tiskové zprávy

Diskuse