Nová řada notebooků ASUS S6 oděná v kůži

29. 7. 2006 10:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Nová řada notebooků ASUS S6 oděná v kůži. Sblížení techniky a člověka prostřednictvím doteku

Nová řada notebooků ASUS S6 oděná v kůži

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední výrobce vysoce výkonných notebooků, opět překračuje hranice designu a do nové řady svých notebooků zahrnuje netradiční prvky. Model S6 potažen ručně zpracovanou kůží, osazen nerezovými čepy a leštěnou klávesnicí exceluje svým výpočetním výkonem a představuje tak špičku v oblasti luxususních notebooků. Na dotek příjemný a teplý kožený povrch s vysokou trvanlivostí mění tento průmyslový produkt v něco osobnějšího - polidšťuje techniku a přibližuje ji tak blíže člověku.

Prvotřídní řemeslné zpracování pro nadčasovou klasiku
Volba nekonvenčních materiálů je důkazem vysoké technické úrovně značky ASUS, jejího úsilí o inovace v oblasti designu a o dosahování maximální kvality.

Pravá kůže je přírodní materiál. Každý kus je navíc unikátní – má své charakteristické vlastnosti podobné otiskům prstů, které stvrzují její přírodní původ. Znaky jako vrásky, záhyby nebo změny textury by neměly být považovány za nedostatky, ale spíše za potvrzení toho, že se jedná o opravdovou přírodní kůži. Značka ASUS je známa svými přísnými a nekompromisními standardy v oblasti kvality. Abychom mohli zaručit maximální kvalitu našich produktů, vycházeli jsme z obvyklé tolerance k „vadám“ materiálu, kterou používají uznávaní výrobci koženého zboží, avšak upravili jsme ji podle vlastních technologických standardů.

Každý kus kůže je vybírán a aplikován na hliníkovou konstrukci ručně. Výroba je velmi nákladná a termíny dodávek mohou dosahovat až dvou měsíců. Výzkumnému a vývojovému týmu společnosti ASUS trvalo více než rok, než se mu podařilo zdokonalit postup upevnění kůže na hliníkovou konstrukci tak, aby bylo možné zahájit sériovou výrobu. Konečné produkty jsou podrobeny náročným kontrolám kvality počínaje zkouškami odolnosti vůči teplu a vlhkosti až po ověření odolnosti vůči kosmetickým výrobkům, potu nebo oleji. Každá součást notebooku S6 je navíc v souladu s RoHS a produkt jako celek musí absolvovat SGS test prováděný nezávislým subjektem.

Každý notebook S6 je unikátním kusem, který odráží individualitu svého majitele. Jedná se o spojení technologie a řemeslného zpracování představující prvotřídní digitální módní styl.

Vylepšený výpočetní výkon
Kolekce S6 Leather je založena na nejmodernější mobilní technologii Intel® Centrino® Duo s procesory Intel® Core™ Duo L2300 a L2400. Dvoujádrový systém u S6 umožňuje souběžné zpracování více úloh a nabízí vysoký výpočetní výkon, který překračuje výkon stolních počítačů. Díky tomu máte vše pod kontrolou, neboť notebook pracuje s krátkou dobou odezvy zadané úkoly plní bez jakýchkoliv prodlev.

Dlouhá životnost baterie
Mobilita notebooku S6 je zvýšena díky prodloužené životnosti baterie, která zvyšuje produktivitu uživatele. Systém správy napájení ASUS Power4 Gear+ automaticky upravuje rychlost procesoru v závislosti na zatížení systému. Tato technologie nabízí až osm provozních režimů určených pro hry, sledování DVD, poslech hudby a zpracování textu a dokáže prodloužit životnost baterie až o 20-25%. Uživatel má tak na cestách k dispozici spolehlivý a dlouhodobý zdroj energie.

Výjimečné potěšení z digitální zábavy
11,1“ širokoúhlý LCD displej se speciální Glare vrstvou je vybavený technologiemi Color Shine a Crystal Shine jež tak nabízí živý obraz a kompaktní rozměry ideální pro práci i zábavu. Exkluzivní technologie ASUS Splendid Video Intelligence Technology integruje a synchronizuje různé zdroje multimediálních dat s cílem snížit šum a počet konverzí s cílem zajistit živý obraz s vynikajícím kontrastem, jasem, barevnými tóny a sytostí barev.

Maximální bezdrátová konektivita
Aby bylo možné udržet krok s moderním a rychlým životním stylem dnešních profesionálů, disponuje S6 celou řadou rychlých a snadných bezdrátových řešení. Zabudovaný bezdrátový síťový adaptér WLAN 802.11 a/b/g zajišťuje přístup k internetu všude tam, kde je technologie bezdrátových sítí k dispozici. Bluetooth 2.0 se zvýšenou rychlostí přenosu dat (EDR) umožňuje přenos dat trojnásobnou rychlostí v porovnání se současnými zařízeními Bluetooth s cílem zlepšit konektivitu a synchronizaci mezi digitálními zařízeními.

Tiskové zprávy

Diskuse