CNC Polycom VoiceStation 500 - audiokonferenční zařízení

10. 8. 2006 14:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Konferenční zařízení Polycom VoiceStation 500 nabízí hlasitou komunikaci pro menší jednací místnosti pomocí mobilních technologií, VoIP aplikací a telefonní linky. Novinkou je spárování s mobilním telefonem nebo PC pomocí Bluetooth.

CNC Polycom VoiceStation 500 - audiokonferenční zařízení

Společnost CNC Praha, přední dodavatel řešení pro „týmovou spolupráci na dálku“, uvedla na český a slovenský trh nejnovější zařízení rodiny VoiceStation určené pro malé jednací místnosti a kanceláře. Největší inovaci, kterou Polycom VoiceStation 500 přináší, představuje možnost vytvoření páru s mobilním telefonem nebo s PC prostřednictvím Bluetooth. Uživatelé tak mohou využít špičkové konferenční zařízení třemi způsoby. Jednak voláním přes běžnou telefonní linku, při hovorech prostřednictvím mobilních sítí a použitím libovolné aplikace pro internetové volání např. Skype.

„Mobilní telefony jsou dnes snad nejpoužívanější komunikační prostředek, a to platí i pro zdlouhavá obchodní nebo technická jednání. Proto je důležité, aby obě strany hovoru dobře rozuměly a jednání byla pohodlná,“ vysvětluje Patrick Korž, technický ředitel společnosti CNC Praha. „VoiceStation 500 uživatelům přináší dostatečně hlasitý a naprosto čistý zvuk, který zabrání případným nedorozuměním a zpříjemní telefonní hovory i jen tím, že zákazníkům uvolní ruce pro psaní poznámek či hledání podkladů.“

VoiceStation 500 je určena pro připojení k analogové telefonní lince, mobilním telefonům a PC s podporou Bluetooth a umožňuje také přímé propojení kabelem s mobilními telefony a PC. Pro spojení přes kabel nabízí standardní 2,5 mm konektor pro drátové handsfree sady, s osobním počítačem komunikuje VoiceStation 500 prostřednictvím běžného audio vstupu a výstupu. Toto řešení přináší nezávislost na poskytovateli VoIP aplikace či výrobci mobilního telefonu.

VoiceStation 500 je o 33 % menší než zařízení SoundStation2, přesto poskytuje plné pokrytí prostoru mikrofony a dostatečně hlasitou reprodukci zvuku s podporou patentovaných technologií pro zvýšení kvality zvuku jako je automatické odstranění šumu či udržování stálé úrovně hlasitosti rozhovoru. Díky malému půdorysu je možné VoiceStation umístit na pracovní stůl, zařízení lze upevnit i na stěnu kanceláře.

Cena a dostupnost
Polycom VoiceStation 500 nabízí CNC Praha na českém trhu s tříletou zárukou a okamžitou bezplatnou zápůjčkou náhradního zařízení po dobu opravy k okamžitému odběru za zvýhodněnou letní cenu 13 900Kč nebo formou pronájmu.


Tiskové zprávy

Diskuse