ASUS PG191 LCD - nový herní monitor

15. 8. 2006 11:13    Rubrika: Tiskové zprávy

Odezva 2 ms a zvukový systém Power Bass optimalizují obraz a zvuk pro hraní her

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS) představil LCD monitor PG191 se systémem Power Bass a 2ms dobou přechodu mezi úrovněmi šedá-šedá, který přináší obrazovou a zvukovou kvalitu, požadovanou především ortodoxními hráči. Hraní je v 21. století více než pouhá zábava. Je to životní styl. Skalní hráči potřebují tu nejlepší sestavu, a nejde jen o výkon počítačového hardwaru, ale také o perfektně vypadající skříň, myš, klávesnici a samozřejmě také monitor. PG191 je přesně takovým typem herního řešení.

Na vzhledu záleží
Unikátní design PG191 kombinuje černou a stříbrnou barvu
a vyznačuje se hladkým krkem z hliníkové slitiny, podstavcem s diamantovým vzorem a černým předním rámem, což z něj dělá stylový doplněk pro každé prostředí. Hráči jistě ocení, že obrys displeje je inspirován neviditelnými bombardéry „Stealth“ a vzadu umístěný subwoofer má tvar tankového děla. Hraní her s válečnou tématikou na PG191 má tak mnohem lepší atmosféru.

Mohutný zvuk se systémem ASUS Power Bass a technologií SRS TruSurround XT™
Prvotřídní displej PG191 doplňují reproduktory pro kanálový systém 2.1 (10W satelitní reproduktory a 15W subwoofer ASUS Power Bass System), přinášející osvěžující herní zážitek při bitvách ve virtuálním světe. Monitor je navíc vybaven špičkovou technologií virtuálního zvuku TruSurround XT od společnosti SRS Labs a podporuje Dolby™ a nejnovější herní tituly s 5.1 a 6.1 kanálovým zvukem.

Rychlá 2ms odezva
Jste-li znechucení duchovitými obrázky a stopami za pohybujícími se objekty, nehledejte už nic jiného než PG191. Využívá technologii Trace Free, která zkracuje dobu přechodu šedá-šedá na 2 ms a zajišťuje čistý kvalitní obraz, ať už se jedná o fotbalový zápas, 3D hry nebo přehrávání DVD.

Pořádání herních konferencí pomocí webové kamery s velkým rozlišením
Vestavěná 1,3megapixelová webkamera spolu s konektory pro sluchátka a mikrofon nabízí kompletní interaktivní řešení pro on-line hraní. Bojujte on-line a domlouvejte si přitom strategii se členy týmu pomocí herní videokonference (Gameference). Technologie LifeFrame™ umožňuje uživatelům také snadno pořizovat zábavné momentky a videonahrávky.

Tlačítka pro rychlou aktivaci speciálních režimů
PG191 má tlačítka pro rychlou aktivaci svých speciálních video a audio režimů. Zvolte si správné režimy pro optimální obraz a zvuk:

- tlačítko pro výběr z 5 přednastavených režimů zvuku (bojová hra, strategická hra, film, hudba, standard)
- tlačítko pro výběr z 5 přednastavených video režimů (hra, noc, film, krajina a standard)
- tlačítko pro zapnutí/vypnutí SRS TruSurround XT

Technologie inteligentního zobrazení Splendid
Splendid detekuje aktivaci a používání video aplikací a automaticky optimalizuje kvalitu obrazu, aby vypadal co nejlépe. Kromě pěti režimů (hra, noc, film, krajina a standard), výše zmíněných, umožňuje tato inovativní technologie také výběr ze tří odstínů kůže pro získání nejlepšího obrazu v různých video aplikacích.

Přehled základních parametrů
- 19" TFT LCD panel
- Rozlišení: 1280 x 1024
- Kontrast 800:1, jas 320 nt (cd/m2)
- Technologie Trace Free (2ms doba přechodu šedá-šedá)
- Vestavěné 10W satelitní stereo reproduktory a 15W systém ASUS Power Bass
- Technologie SRS TruSurround XTTM (6.1kanálový prostorový zvuk přes stereo systém)
- Podpora obrazové a zvukové komunikace (1,3megapixelová webkamera + konektory pro sluchátka/mikrofon)
- 3 porty USB 2.0
- 6 snadno použitelných ovládacích tlačítek
- Dotyková senzorová tlačítka s nastavitelným zvukem
- Technologie inteligentního zobrazení SplendidTM
- Nastavitelný sklon a možnost otáčení displeje
- Podpora vstupů DVI-D i D-SUB
- Tříletá záruka na systém a panel


Tiskové zprávy

Diskuse