Acer představuje tři nové videoprojektory DLP

15. 8. 2006 10:48    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer představuje tři nové videoprojektory DLP pro profesionální prezentace i domácí zábavu

Maximální zobrazení

Společnost Acer, vedoucí prodejce notebooků v oblasti EMEA, tzn. v Evropě, na Středním východě a v Africe (zdroj: údaje firmy GARTNER za 1. čtvrtletí 2006) oznámila rozšíření své neobyčejně úspěšné řady digitálních projektorů o tři jedinečné nové přístroje DLP™.

Tři nové modely PD527D, PD525PW a PH730 představují významný pokrok v úsilí společnosti Acer poskytovat špičkovou techniku za příznivé ceny a nabízejí domácím i podnikovým uživatelům jedinečné technické inovace se snadným ovládáním.

Širokou nabídku projektorů Acer tvoří řady Professional, Value, Travel a Video, které jsou založeny na nejpropracovanější přenosné a ultrapřenosné technologii DLP™, splňující požadavky uživatelů z malých a domácích kanceláří i malých a středně velkých firem.

Stejně jako všechny projektory Acer jsou i tři nové modely osazeny nejmodernější verzí progresivního mikročipu DLP™, jehož použití umožnilo navrhnout tenčí a lehčí zařízení, která se vyznačují jedinečnou ergonomií i minimálními celkovými náklady na vlastnictví. Projektory Acer byly navrženy jako doplněk elegantních notebooků Acer, s nimiž tvoří stylovou přenosnou kancelář.

Tři nové projektory Acer využívají inovativní technologii Acer Empowering, kvůli níž si je vybírají uživatelé, kteří požadují rychlé a jednoduché nastavení i spolehlivý provoz.

Technologie Empowering zprostředkuje rychlý přístup k často používaným funkcím a nastavením. V závislosti na modelu to je funkce Acer eView Management, která umožňuje uživatelům vytvářet a ukládat profily displeje pro různé typy médií a použití na základě preferencí pro jednotlivé typy médií a scénáře. Obsahuje užitečné, předem nastavené profily a umožňuje uživatelům podle potřeby upravit a vytvářet vlastní barevné profily. Acer eOpening Management je jednoduchá utilita určená pro přizpůsobení spouštěcí obrazovky a obrazovky v pohotovostním režimu, která se objeví, kdykoli je projektor zapnutý a nepřijímá vstupní signál. Acer eTimer Management je rozhraní se snadnou obsluhou, které umožňuje uživateli sledovat čas v průběhu prezentace na zobrazených stopkách a používat různé obrazovky v různých situacích. Na časovači zobrazeném na displeji tedy může sledovat čas, který zbývá do konce prezentace.

Uživatelé rovněž ocení klávesu Empowering na ergonomickém dálkovém ovladači při volbě režimů zobrazení PC, Video, Bright, Theatre, Movie a User i možnost jediným stisknutím získat přístup k nejpoužívanějším volbám menu. Šikovnou funkci PageUp a PageDown (Přetáčení stránek nahoru a dolů) na dálkovém ovladači oceníte při profesionálních prezentacích, zaměřených na dosažení nejvyššího účinku.

Všechny nejmodernější projektory jsou vybaveny funkcí pro přizpůsobení uvítací obrazovky. Uživatelé si mohou stáhnout obrázky přímo z osobního počítače prostřednictvím rozhraní USB a při zapnutí promítnout firemní logo či rodinnou podobenku.

Nové modely jsou vybaveny novými funkcemi včetně vstupu HDMI a bezdrátového připojení 802.11b/g, které umožňuje při prezentacích dosáhnout rychlosti až 5 snímků/s, a tedy zajišťuje skutečnou flexibilitu a nejvyšší účinek.

Acer PH730
Přineste si kino domů

Projektor Acer PH730 přichází na trh jako ideální spojení technické inovace s elegantní jednoduchosti, a tedy představuje optimální volbu pro domácí zábavu, pro níž nabízí jedinečnou kvalitu obrazu, snadnou obsluhu, vysoký výkon a bezkonkurenční užitnou hodnotu.

Projektor využívá projekční systém DLP™ a je vybaven 230W žárovkou zajišťující světelný tok 1200 ANSI lumen a kontrastní poměr 2500:1. Je to vysoce výkonný přístroj s jedinečným rozlišením pro promítání filmů i za těch nejméně příznivých světelných podmínek.

Projektor se dvěma vestavěnými reproduktory dosahuje kvality zvuku srovnatelné s koncertní síní, který spolu s funkcí Progressive scan (P-scan) pro zajištění kvalitního obrazového signálu, nabízí nezapomenutelný zážitek srovnatelný pouze s návštěvou kina.

V úsporném režimu dosahuje hlučnost projektoru pouhých 26 dBA, a tedy vytváří tišší prostředí. Nižší spotřeba a životnost žárovky až 4000 hodin jsou zárukou úžasné zábavy ještě na mnoho příštích let.

Acer PH730 podporuje vstupní signály VGA, NTSC, PAL, SECAM a HDTV a je vybaven mnoha možnostmi pro připojení včetně portů HDMI, DVI, VGA, komponentního vstupu, kompozitního vstupu a vstupu S-video, a tedy zaručuje snadné připojení k osobnímu počítači, notebooku, DVD přehrávači i herní konzoli.

Acer PD525PW
Vyzkoušejte pohodlí projekce bez kabelů

Projektor PD525PW je první plně bezdrátový projektor Acer, který podporuje protokol 802.11b/g pro připojení k bezdrátové lokální síti, a tedy přijímá obrazový signál (data) z osobního počítače, který promítá obraz na projekční plochu. PD525PW přijímá bezdrátově také zvuk, což umožňuje uživatelům se rozhodnout, zda při prezentaci použijí raději vestavěný 3W reproduktor nebo externí reproduktory.

Projektor se světelným tokem 2700 ANSI lumenů promítá obraz špičkové kvality s neuvěřitelnou přesností na vzdálenost až 12 metrů, přičemž nativní rozlišení XGA 1024 x 768 spolu s kontrastním poměrem 2000:1 zaručuje fantastickou ostrost.

PD525PW je kompatibilní s HDTV, podporuje rozlišení 720p/1080i a zobrazení s poměrem stran 16 : 9. Ve spojení s technologií P-Scan (Progressive Scan) dosahuje kvality obrazu srovnatelné s filmem a vytvoří neobyčejně příjemné prostředí pro domácí zábavu.

Možnost volby šesti univerzálních režimů zobrazení (Bright, PC, Video, Theater, sRGB a User) zaručuje optimální výkon projektoru v jakýchkoli podmínkách.

Projektor je dodáván s předinstalovanou utilitou, která usnadňuje nastavení a obsluhu. Stačí prostě připojit notebook, stáhnout ji bezdrátově a představení může začít.

Neobyčejně tichý projektor PD525PW (29 dBA v úsporném režimu) se vyznačuje obzvláště nízkou spotřebou a spojuje přednosti vysokého výkonu s životností lampy až 4000 hodin.

Acer PD527D
Maximální účinek prezentací

Projektor PD527D dosahuje bezkonkurenčního účinku díky velkému obrazu při jedinečné užitné hodnotě a spojuje nejmodernější technologii se světově proslulým přístupem společnosti Acer k designu.

Acer PD527D, který využívá technologii DLP™ a nabízí rozlišení XGA s 1024 x 768 pixely, vysoký kontrastní poměr 2000:1 a světelný tok 3000 ANSI lumenů, je více než dostatečně vybaven k tomu, aby vaše prezentace přitáhly veškerou pozornost.

PD527D je kompatibilní s HDTV, podporuje rozlišení 720p/1080i a zobrazení s poměrem stran 16 : 9. Ve spojení s technologií P-Scan (Progressive Scan) nabízí obraz v kvalitě srovnatelné s filmovým představením a vytvoří neobyčejně příjemné prostředí pro domácí zábavu.

Možnost volby šesti univerzálních režimů zobrazení (Bright, PC, Video, Theater, sRGB a User) zaručuje optimální výkon projektoru v jakýchkoli podmínkách.

Acer PD527D se vyznačuje jednoduchým ovládáním typu „plug and play“ s digitální lichoběžníkovou korekcí obrazu +/-16°, která je automaticky aktivována bez nutnosti ručního nastavení. Uživatelsky příjemné menu zobrazené na displeji je určeno pro nastavení dokonalého obrazu, který je předpokladem účinné prezentace.

Neuvěřitelně tichý projektor PD527D dosahuje v úsporném režimu životnosti lampy až 4000 hodin a hlučnosti pouhých 29 dBA, která ve spojení s obzvláště nízkým příkonem zajišťuje neobyčejně tichý provoz,

Na všechny projektory Acer je poskytována standardní dvouletá záruka typu mail-in.


Tiskové zprávy

Diskuse