Nové DVD/HDD rekordéry Hitachi

28. 8. 2006 15:56    Rubrika: Tiskové zprávy

Nové DVD/HDD rekordéry Hitachi přemění váš televizor na vysoce kvalitní multimediální "jukebox"

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Vychutnejte digitální zábavu naplno s nejnovějšími rekordéry Hitachi Memory Master se super-multi formátovou DVD mechanikou a HDD přes rozhraní HDMI

Praha, 18. srpna 2006 - Společnost Hitachi má v úmyslu vyřešit dilema současného životního stylu - příliš velký výběr, příliš málo času, málo prostoru - uvedením dvou nových DVD/harddiskových rekordérů Memory Master DV-DS163E (harddisk s kapacitou 160 GB) a DV-DS253E (250 GB harddisk).

Vysoce stylové nové rekordéry se spoustou úložného prostoru pracují se všemi hlavními formáty DVD a jsou vybaveny rozhraním HDMI (High Definition Multimedia Interface - rozhraní pro multimédia s vysokým rozlišením) s rozlišením obrazu až 1080i, které poskytuje ostré a čisté zobrazení a vysokou kvalitu zvuku.

Tyto rekordéry jsou ideální volbou pro lidi, kteří milují televizi a hudbu, ale nesnášejí přehazování kabelů a formátů. Rekordéry se snadno ovládají a dokáží nejen zaznamenávat a přehrávat televizní programy, ale také ukládat další multimédia, jako například hudební soubory MP3 nebo snímky z digitálního fotoaparátu na harddisk Hitachi. Jsou vybaveny intuitivním menu, díky němuž lze snadno ovládat spuštěný program, procházet fotografie a hudební soubory - rekordéry prostě přetvoří váš televizor na vysoce kvalitní multimediální "jukebox".

Nové rekordéry mají dostatečnou kapacitu pro záznam až 222 (model s 160 GB harddiskem) nebo 338 hodin (model s 250 GB) televizního vysílání. To představuje dostatek prostoru pro 100 - 150 filmů, celou sezónu programů a měsíce seriálů a reality show.

Aby se uživatelé nemuseli zabývat s výběrem, které DVD disky použít, jsou oba modely Memory Master DV-DS163E a DV-DS253E vybaveny vyhlášenými super-multi formátovými mechanikami, jež podporují všechny hlavní DVD formáty - tyto mechaniky patří mezi nejvšestrannější ve své třídě.

To vše je ukryto ve štíhlém novém designu v černé a platinové broušené barvě, který v sobě slučuje japonskou preciznost a cit pro vkusné provedení, jež se zavděčí i těm nejvyspělejším a nejdražším plazmovým televizorům.

Spolehlivost a výkon
Kromě optických mechanik společnosti Hitachi, které patří mezi nejlepší na světě, jsou nové rekordéry Memory Master DVD/HDD vybaveny buď 160 GB nebo 250 GB harddisky, které jsou specificky navrženy pro použití ve spojení s audiovizuálními aplikacemi. Společnost Hitachi v oblasti výkonu nebo kvality nikdy nedělá žádné kompromisy.

"Technologie použité v našich harddiscích jsou velmi vyspělé, zvláště oproti aplikacím pro PC, kde se na harddisk zapisuje nebo čte v krátkých rychlých dávkách," vysvětluje Roland Fritsch, Product Marketing Manager společnosti Hitachi Media Group. "U DVD/HDD rekordérů však disky často běží bez přestání celé hodiny - například při záznamu celých filmů. Z tohoto důvodu jsme použili vyšší nároky na výkonové parametry než by bylo nutné, prostě kvůli tomu, abychom prodloužili životnost těchto produktů a zaručili naprostou spokojenost zákazníků."

Dostupnost
Rekordéry Memory Master DV-DS163E a DV-DS253E jsou k dostání od července 2006.

Tiskové zprávy

Diskuse