Nová souprava Logitech EasyCall

28. 8. 2006 19:32    Rubrika: Tiskové zprávy

je telefonování přes Internet snadné

Nová souprava Logitech EasyCall

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Logitech EasyCall Desktop je první soupravou na světě
zahrnující hlasitý telefon, náhlavní sadu, myš a klávesnici;
dvě další nové soupravy rozšiřují možnosti PC navigace

Společnost Logitech (SWX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes ohlásila uvedení tří nových členů své rodiny bezdrátových souprav klávesnic a myší Cordless Desktops® – mezi nimi i soupravu Logitech® EasyCall™ Desktop jako první kombinaci na světě zahrnující myš, klávesnici, náhlavní sadu a hlasitý telefon. Díky vyspělé audio technologii, integrovaným ovládacím prvkům pro volání a přijímání hovorů a snadno ovladatelnému softwaru obsahuje souprava EasyCall Desktop vše, co lidé potřebují, aby mohli využívat výhod současných aplikací pro telefonování přes PC.

Další dva nově nabízené modely společnosti Logitech rovněž obsahují funkce, jež obohacují zážitek z používání aplikací pro PC, které lidé v současné době používají nejvíce, a současně zvyšují efektivitu jejich práce a pohodlí. Vysoce výkonná kombinace laserové myši a bezdrátové klávesnice Logitech® Cordless Desktop® MX™ 3200 Laser je vybavena panelem pro dynamické vyhledávání a zoom, pomocí něhož lidé mohou rychle najít cokoli potřebují na Internetu stejně jako mezi tisíci souborů ve svém počítači. Souprava střední třídy Logitech® Cordless Desktop® LX 710 Laser usnadňuje manipulaci s digitálními fotografiemi a je dosud cenově nejdostupnější kombinací klávesnice a myši, která pro sledování pohybu používá precizní laserovou technologii.

„Již mnoho let společnost Logitech redukuje složitost činností souvisejících s PC formou vhodných ovládacích funkcí a prvků na našich perifériích, díky nimž je práce s digitálním obsahem intuitivnější a více přirozená,“ řekl Denis Pavillard, viceprezident marketingu produktů Keyboards and Desktops společnosti Logitech. „Uvedení služeb pro hlasový přenos přes datové sítě (Voice-over-IP) a nárůst počtu vysokorychlostních připojení k Internetu předznamenávají revoluční změnu ve způsobech, jak lidé mohou pomocí PC komunikovat. Naše nová souprava EasyCall Desktop kombinuje podstatné funkce právě z této oblasti a vyspělý software, jenž pracuje neviditelně v pozadí, aby se proces volání a přijímání hovorů přes Internet na PC – a jejich ovládání – co nejvíce blížil způsobu, jak lidé používají mobilní nebo tradiční telefon.“

Souprava Logitech EasyCall Desktop
Souprava Logitech EasyCall Desktop je první svého druhu – jedná se o kompletní řešení pro volání přes Internet a navigaci PC. Obousměrný hlasitý telefon soupravy EasyCall Desktop je vybaven technologií Logitech® RightSound™, která eliminuje ozvěny, aby telefonní hovory přes Internet byly naprosto čisté i bez použití náhlavní sady. Hlasitý telefon slouží jako ovládací centrum pro uskutečňování hovorů přes Internet a je vybaven tlačítky pro zvýšení nebo snížení hlasitosti, úplné ztlumení zvuku, přijmutí hovoru a zavěšení, jež lidem internetové volání usnadňují. Souprava se dodává také se stereo náhlavní sadou, kterou lze připojit do příslušného portu na hlasitém telefonu, když je potřeba během hovoru zachovat soukromí.

Plně vybavený panel pro ovládání komunikace na stylové bezdrátové klávesnici lidem umožňuje spouštět vybranou aplikaci pro volání přes Internet, snadno měnit svůj on line status a volat nebo přijímat hovory. Pohodlné ovládací prvky pro rychlé vytáčení nabízejí možnost stiskem jediného tlačítka volat přátelům, členům rodiny nebo spolupracovníkům. Tato tlačítka jsou snadno dostupná a je možné je použít k uložení a vytáčení jak telefonních čísel, tak IP adres. Souprava je optimalizována pro použití s aplikacemi pro internetové volání, jako jsou Yahoo!® Messenger with Voice a AIM® ve Spojených státech a v Evropě podporuje Skype™.

Klávesnice navíc pomocí samostatných tlačítek nabízí přístup k aplikacím jako je například e-mailový klient a prohlížeč webových stránek a její panel pro ovládání médií umožňuje snadno pracovat s digitální hudbou v aplikacích jako například iTunes® a Windows Media® Player. Bezdrátová myš se vyznačuje vysoce výkonnou laserovou technologií společnosti Logitech, která poskytuje výjimečnou přesnost a možnosti ovládání na prakticky jakémkoli povrchu.
Souprava Logitech EasyCall Desktop bude k dostání ve Spojených státech a v Evropě od poloviny září. Její doporučená maloobchodní cena pro Českou republiku je 3 790 Kč.

Souprava Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser
Souprava Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser slouží skvěle tam, kde nejvíce záleží na výkonu – u počítačů s operačním systémem Windows® XP stejně jako u přicházejících Windows® Vista™. Díky panelu pro dynamické hledání a zoom je navigace v celém digitálním obsahu snadná a stejně tak i vyhledávání informací. Pomocí inovativních tlačítek One-Touch™ Search je možné vyhledávat klíčová slova, sousloví nebo názvy souborů na webu nebo v počítači pomocí aplikace, které uživatel dává přednost – například Google®, Yahoo!® Search nebo MSN® Search. Uživatel jednoduše označí slovo nebo sousloví v otevřeném dokumentu a stiskne příslušné tlačítko – následně se zobrazí seznam výsledků. Posuvník citlivý na tlak doteku uživatelům umožňuje rolovat směrem nahoru i dolů a zvětšovat nebo zmenšovat pohled na otevřený dokument, webovou stránku nebo fotografii, přičemž sousedící tlačítko vrátí zvětšení nebo zmenšení jakéhokoli souboru na výchozí hodnotu 100 procent. Díky dalšímu ovládacímu prvku na klávesnici i na myši mohou lidé snadno procházet seznam otevřených aplikací a oken a přepínat mezi nimi – což je ideální pro prostředí s více aplikacemi spuštěnými současně. Lidé, kteří na svých počítačích používají operační systém Windows Vista, budou moci toto tlačítko využít pro přístup k funkci Flip3D.

Klávesnice rovněž nabízí přístup k volání přes Internet pomocí jediného tlačítka umístěného na samostatném panelu pro komunikace, jenž lidem umožňuje spouštět aplikaci po volání, odpovídat na hovory nebo zavěsit. Panel klávesnice pro ovládání médií nabízí ovládací prvky pro účinnou navigaci v hudebních stopách, přepínání playlistů a přizpůsobování hlasitosti v oblíbených přehrávačích digitální hudby. Vestavěný digitální displej zobrazuje informace o času a datu – spolu s funkcemi časovače a budíku, a upozorní uživatele, když začne docházet baterie klávesnice.

Jak laserová myš, tak klávesnice jsou navrženy především s ohledem na pohodlí. Myš má jemně tvarované boční linie a místa pro její uchopení jsou z měkké gumy, takže poskytují ještě vyšší oporu a komfort – zvláště při dlouhém používání. Klávesnice je vybavena měkkou integrovanou opěrkou pro zápěstí, jež nabízí dodatečnou oporu a může pomoci snižovat celkovou únavu.
Souprava Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser je prvním produktem společnosti Logitech, který se vyznačuje antimikrobiálním prostředkem AgION®, jenž poskytuje ochranu vůči růstu celé řady bakterií a různých druhů plísní.

Souprava bezdrátové klávesnice a myši Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser bude k dostání ve Spojených státech v říjnu a v Evropě od začátku prosince. Doporučená maloobchodní cena pro Českou republiku je 2 990 Kč.

Souprava Logitech Cordless Desktop LX 710 Laser
Souprava Logitech Cordless Desktop LX 710 Laser kombinuje výhody přední laserové technologie u myši s výkonnými možnostmi ovládání pro digitální fotografie, jež usnadňují procesy editace, prohlížení a sdílení snímků a jiných obrázků. Díky laserové technologii sledování pohybu mohou nyní lidé upravovat své fotografie s přesností na jediný pixel. Tlačítka pro aktivaci funkcí jediným kliknutím lidem umožňují spouštět jejich oblíbenou aplikaci pro prohlížení digitálních fotografií, otáčet obrázky a snadno zvětšovat a zmenšovat jejich zobrazení. Klávesnice je navíc vybavena příhodným panelem pro ovládání multimédií, jenž lidem umožňuje snadno, ale účelně procházet své sbírky digitální hudby.

Klávesnice je navržena především s ohledem na pohodlí a vyznačuje se navíc nožičkami nastavitelnými ve třech směrech, které tak umožňují, aby si lidé mohli vybrat svůj oblíbený úhel náklonu klávesnice.

Souprava Logitech Cordless Desktop LX 710 Laser bude k dostání ve Spojených státech a v Evropě od poloviny srpna. Její doporučená maloobchodní cena pro Českou republiku je 2 290 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse