Telefon Gigaset SL560 s technologií Bluetooth

29. 8. 2006 21:16    Rubrika: Tiskové zprávy

Elegantní bezšňůrový telefon s technologií Bluetooth: Gigaset SL560 představuje domácí luxus a pohodlí

Telefon Gigaset SL560 s technologií Bluetooth

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Uživatelé mobilních telefonů již léta využívají výhody bezdrátového spojení s náhlavními soupravami a PC přes Bluetooth. Společnost Siemens nyní tuto funkci zpřístupnila i pro telefony doma – prostřednictvím nového bezšňůrového telefonu Gigaset SL560, se kterým lze použít náhlavní soupravu Bluetooth. Nový model umožňuje výměnu dat z adresáře a vizitek s PC nebo mobilním telefonem přes Bluetooth. Tento exklusivní telefon nahrazuje úspěšný model Gigaset SL550.

Lidé, kteří kladou velký důraz na pohodlí a design a kteří již vlastní mobilní telefon s technologií Bluetooth, zjistí, že model Gigaset SL560 je dokonalým telefonem pro domácnost. Data z adresáře mohou být z mobilního na bezšňůrový telefon rychle a jednoduše přenesena přes Bluetooth. Nový telefon Gigaset také dokazuje, že funkce handsfree není pouze pro mobilní telefony, ale také pro nejnovější model Gigaset SL560.

Telefon Gigaset SL560 je nabitý stejným počtem funkcí jako nejmodernější mobilní telefony, jako je volání handsfree, hlasové vytáčení, SMS, vibrační vyzvánění, velký podsvícený barevný displej (65.000 barev, 128 x 160 pixelů) a polyfonní vyzváněcí tóny. Díky centrálnímu pětisměrnému navigačnímu tlačítku mohou uživatelé jednoduše listovat intuitivním ikonovým menu. Velkokapacitní telefonní seznam se také hodí pro pracovní využití – lze jej synchronizovat s programem Microsoft Outlook na PC a má kapacitu až na 250 záznamů obsahujících tři telefonní čísla, e-mailovou adresu a datum narození pro každý kontakt.

Přes Bluetooth nebo datový kabel (volitelný – není přiložen k produktu) lze z PC stahovat do telefonu obrázky nebo vyzváněcí tóny, které lze přiřadit jednotlivým záznamům v telefonním seznamu. Díky funkci CLIP pak mohou uživatelé vidět a slyšet, kdo volá.

Do konektoru SLIM Lumberg na telefonu Gigaset SL560 lze připojit i komerčně dostupné šňůrové náhlavní soupravy. Datový kabel (sériový) pro připojení k PC lze zakoupit jako originální příslušenství Siemens. Základnovou stanici lze rozšířit až na šest sluchátek Gigaset SL56 a bezšňůrovou internetovou telefonii (VoIP) umožňuje spojení s PC adaptérem Gigaset M34 USB. Telefony také podporují systém Gigaset Home Control na bázi DECT pro vzdálenou kontrolu domácích přístrojů a vybavení.

Gigaset SL560 v černém provedení je již dostupný na českém trhu. V prodeji je také přídavné sluchátko Gigaset SL56. Doporučená koncová cena (s DPH) telefonu Gigaset SL560 je 4590,- Kč a sluchátka 3990,- Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse