Intel Core 2 Duo v počítačích Comfor

30. 8. 2006 15:34    Rubrika: Tiskové zprávy

Domácí počítače COMFOR s nejnovějším procesorem Intel Core 2 Duo

Intel Core 2 Duo v počítačích Comfor

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost AT Computers oznámila, že do svých počítačů COMFOR, určených pro domácí uživatele, začala montovat nejnovější procesory Intel Core 2 Duo – ve své kategorii momentálně to nejlepší, co je možné nabídnout. Jedná se o stolní PC COMFOR Happy Hit, COMFOR Happy Star a COMFOR Diablo Star a rovněž o multimediální centrum domácí zábavy X-PLAY 462x.

Nová řada procesorů je postavena na revoluční mikroarchitektuře Intel Core navržené tak, aby zajistila vysoký a zároveň energeticky šetrný výkon. Nové procesory Intel Core 2 Duo přináší v průměru 40% nárůst výkonu a až 40% úsporu energie. Díky výkonu dvou jader, neboli výpočetních jednotek, dokáží tyto procesory rychleji dokončit celou řadu úkolů. Lépe rovněž zvládají souběžný provoz několika aplikací, například psaní e-mailů během stahování hudby nebo videa a průběžné antivirové kontroly. Nové dvoujádrové procesory lépe realizují činnosti jako je sledování videa ve vysokém rozlišení, ochrana PC a zdrojů během e-commerce transakcí.

Součástí oznámení je také nová služba. COMFOR nabízí možnost odvozu a následného zapojení PC přímo doma u zákazníka, za pouhých 499 Kč včetně DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse