HD přichází do Vašeho obývacího pokoje

30. 8. 2006 15:40    Rubrika: Tiskové zprávy

HD přichází do Vašeho obývacího pokoje

HD přichází do Vašeho obývacího pokoje

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost UMAX Czech a.s. představuje nový model centra domácí zábavy společnosti Shuttle.
Systém XPC M 2000MA Media Center je postavený na nejnovějších procesorech Intel a operačním systému MS Windows XP MCE. Svým uživatelům nabízí příjemný komfort, mimořádný výkon a obraz v High Definition kvalitě zabalený ve stylovém designu.

Zkušenostmi nabití konstruktéři využili maximum modelu M1000 a navrhli nový „střed“ Vašeho obývacího pokoje. Nový Media Center Shuttle M 2000MA vstupuje na trh s cílem nahradit s minimem elektrické energie a naprosté tichosti již nepotřebné audio-video přístroje.

Energetická úspora je dnes moderním zaříkávadlem při výběru elektrospotřebičů tzv. bílé techniky
a přitom na příkon svého domácího počítače málo kdo pohlíží. Shuttle M 2000MA je postaven na poslední verzi mobilní technologii Intel. Technologii vyvinuté pro maximální úsporu elektrické energie při zachování dostatečného výkonu. Střední příkon 120W je přibližně stejný jako příkon běžného televizoru. Navíc v kombinaci s patentovanou technologií „Shuttle Silent X Technology“ znamená také hlučnost přístroje pouhých 27dB.

K základnímu vybavení patří dva DVB-T tunery umožňují současně sledovat digitální televizní vysílání v HD kvalitě a zároveň nezávisle na něm nahrávat jiný vybraný televizní pořad. Dále kombinace výkonné grafické karty NVIDIA GeForce 7600GS, dvoujádrového procesoru Intel a sedmi kanálového HD audio systému disponují dostatečným výkonem, nutným pro současné multimediální aplikace či hry i nový operační systém MS Windows Vista.

Drobnými doplňky velké váhy jsou bezdrátové připojení přes Wi-Fi 802.11 b/g, slot pro externí 2,5“ pevný disk a velký informační displej. Obsluhu Shuttle M 2000MA vám usnadní multimediální bezdrátová klávesnice s integrovaným trackballem a dálkové ovládání.

Doporučená koncová cena modelu Shuttle M 2000MA Media Center je 66.666,- s DPH. Dostupnost modelu od poloviny září 2006.

Tiskové zprávy

Diskuse