Nová řada Satellite v ČR

6. 9. 2006 15:15    Rubrika: Tiskové zprávy

Toshiba přináší nerušenou zábavu a špičkovou produktivitu díky novým notebookům v řadě Satellite®

Nová řada Satellite v ČR

Divize Computer Systems společnosti Toshiba oznamuje uvedení nové řady notebooků Satellite Pro vybavených mobilní technologií Intel® Centrino® Duo s označením Satellite® A100 v ČR. Notebook Satelite Pro A100-246 má rozšířené možnosti pro připojení, vyšší výkon, lepší prostorový zvuk, silnější grafiku a větší kapacitu pro ukládání dat, takže spotřebitelům nabízí osobní zábavu s vysokým rozlišením na cestách, která je pohltí a okouzlí.

Satellite® A100-246
Model řady Satellite® ProA100-246 nabízí skvělý mobilní výkon a poskytuje uživatelům rozsáhlé možnosti multimediální a digitální zábavy díky stylovému širokoúhlému displeji s úhlopříčkou 15,4" (39,1 cm) a technologií Toshiba TruBrite®. Jako jeden z bejvyšších modelů této řady využívá mobilní technologii Intel Centrino® Duo a samostatný grafický procesor ATI® Mobility Radeon®, jenž pomáhá poskytovat úžasný výkon, mobilitu a stylovost – ideální pro ty, kdo hledají bezproblémové možnosti připojení a rozšíření zážitků z mobilní práce s notebookem. Vychutnejte si úžasný prostorový zvuk reproduktorů Harman Kardon® spolu s technologiemi SRS® TruSurround XT™ a SRS® WOW a využijte předností přehrávače Express Media Player, jenž umožňuje okamžitý přístup k přehrávání médií.

Notebooky Satellite® A100-246 jsou k dostání za koncovou cenu 43.890,- Kč s DPH.

Satellite® A100-246
Technické údaje

• Mobilní technologie Intel® Centrino™ Duo
o Procesor Intel® Core™ Duo T2400, frekvence 1,83 GHz, 667MHz FSB, 2MB cache 2. úrovně)