Milionářem na celý víkend

8. 9. 2006 18:38    Rubrika: Tiskové zprávy

Milionářem na celý víkend

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Mnozí někdy přemýšleli o tom, jaké to je být opravdu, ale opravdu bohatý. Jak si asi žijí Bill Gates, Paris Hilton nebo Madonna? Jistě večeří v těch nejlepších restauracích, kde je nervózní obsluha neustále oslovuje „madam“ nebo „sire“, určitě přespávají v těch nejluxusnějších hotelech, vozí se v limuzínách s vlastním řidičem a s nadřazeností sledují ostatní smrtelníky. Každý, kdo si chce vyzkoušet život nechutně bohatých, nyní může – v soutěži Milionář společnosti T-Mobile, která startuje 5. září 2006.

Vzrušující klání o milionářský víkend se skládá z denních a týdenních kol, zakončených velkým finále. Pro vstup do hry je zapotřebí stáhnout jednu z 8 soutěžních Java her. V případě, že zákazníkovi nestačí hrát pouze o denní nebo týdenní výhru a chce se účastnit velkého finále, potom musí obratem po stažení Java hry odeslat SMS ve tvaru "MILIONAR Novak xx , kde xx je odpověď na soutěžní otázku: „Kolik Java her jsme nabídli zákazníkům od vzniku t-zones?" na telefonní číslo 736 300 008. Své štěstí při boji o denní výhry může zkusit soutěžící opakovaně, stačí stáhnout další hru.

V případě, že zákazník neměl štěstí v denním kole, není nic ztraceno. Hráč totiž automaticky postupuje do týdenního kola, kde se hraje o herní konzoli Sony PSP. A pokud ani to nevyšlo a zákazník odeslal soutěžní SMS, stále je ve hře o hlavní cenu. Její držitel bude znám 5. října a na nejšťastnějšího účastníka čeká první cena v podobě milionářského víkendu.

Odeslání SMS na číslo 736 300 008 je zpoplatněno dle tarifu každého účastníka soutěže. Objednání her je možné pomoci SMS, WAPu a webu www.t-zones.cz.

Každý den jeden zákazník vyhraje kolekci her Sonic Mega Collection, týdenní výhrou je pak Sony PSP (herní konzole do ruky, přehrávač hudebních souborů a filmů v jednom). Nejvíce si samozřejmě užije výherce hlavní ceny, jemuž bude umožněno prožít „milionářský“ víkend za doprovodu blízké osoby.

A jak takový víkend vypadá? Novou Nokii N80 si výherce bude moci vyzkoušet při projížďce Prahou
v luxusní limuzíně, následovanou obědem v prvotřídní restauraci. Po obědě je čas na něco vzrušujícího – co třeba let balónem nebo projížďka Hummerem? Po večeři – opět v luxusním restaurantu, jak jinak – následuje ubytování v pětihvězdičkovém hotelu Boscolo Hotel Carlo IV.

Neděli pak výherce zahájí snídaní ve svém budoiru a pak už o sebe může začít nechat pečovat – připravena je masáž, konzultace s vizážistkou, kadeřník či lázeň. Příjemnou tečkou za krásnými dvěma dny bude oběd opět v prvotřídní kvalitě.

Soutěžní hry :

Chcete být milionářem? (2. vydání)
Chcete být milionářem? (speciál s celebritami)
Alpha Wing 2
Diner Dash
Ice Age 2: Arctic Slide
Insaniquarium Deluxe
Sexy Babes: Aquapark
Sonic The Hedgehog Part 1
Mastermind
Tom and Jerry Food Fight

Tiskové zprávy

Diskuse