Umax VisionBook 1800WXN

8. 9. 2006 18:44    Rubrika: Tiskové zprávy

Velké 17" displeje se prosazují v noteboocích již třetím rokem a s všeobecným poklesem jejich cen se stávají tyto modely stále populárnějšími.

Umax VisionBook 1800WXN

V segmentu mainstreamových modelů je stále 17“ notebook spíše výjimkou, nicméně UMAX Czech a.s. si ověřil rostoucí poptávku již u předchozího modelu VisionBook 1700WXT. Výsledkem designových a technologických inovací je další v řadě podzimních novinek UMAXu - VisionBook 1800WXN, postavený již na dvoujádrové technologii Intel® Centrino ® Duo. Nadčasový a lehce konzervativní design, nečekaně atraktivní cena, dostatečný výkon a velmi dobrá výbava i konektivita jsou hlavními benefity tohoto nového modelu.

S bezdrátovou komunikací si nový model poradí hravě díky vestavěným adaptérům Bluetooth i Wireless LAN 802.11A/B/G. Pro připojení externích zařízení je připraveno 4x USB 2.0, Express Card slot i TV výstup. Nechybí 1Gb LAN konektor, faxmodem ani audio výbava (mikrofon, audio vstup/výstup, reproduktory). Zajímavostí tohoto modelu je také oddělená numerická klávesnice, díky které je vkládání číselných znaků hračkou. Provozní doba na baterii je díky vestavěné kapacitě akumulátorů 6600mAh až 4 hodiny, což je v této kategorii notebooků úctyhodný výkon.

Cena VisionBooku 1800WXN je stanovena na 28.990 Kč bez DPH (34.498 Kč s DPH) ve verzi s Intel® CoreTM Duo T2300, 1GB DDR2, 80 GB SATA, Dual DVD, Bluetooth, WiFi, XP Home. K dostání je také o 4.000 Kč levnější verze sprocesorem Intel® Celeron® M 420.

Záruka je 2 roky s možností rozšíření o další 1 rok. Samozřejmostí je možnost sestavit si pomocí konfigurátoru (dostupný na webu nebo u prodejců) notebook přímo na míru.